Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aštuntą mėnesį nėščia Lina Tupikovskienė seriale vaidino psichologę – save pačią

Aktorė ir psichologė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė (34) gyvena ramiu laukimu – aštuntą mėnesį besilaukianti moteris džiaugsmingai laukia ateinat į pasaulį antrosios atžalos. Kiek nurimusią jos kasdienybę praskaidrino netikėtas pasiūlymas nusifilmuoti seriale: jame jai teko vaidinti ne ką kitą, o... save pačią.
 Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė
Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė / Vytauto Pilkausko nuotr.

Moteris nusifilmavo keliose LNK serialo „Gyvenimo receptai“ scenose. „Man teko vaidinti psichologę, kitaip tariant – pačią save. Pas mane į konsultaciją atėjo Linos Rastokaitės personažė Brigita ir jos sutuoktinis Tomas (akt. – Ridas Žirgulis) – jiedu ateina pas mane gelbėdami savo santykius“, – Žmonės.lt sakė Lina.

Aštuntą mėnesį besilaukiančiai moteriai tai nebuvo kliūtis filmuotis, o ir nėštumo slėpti neprireikė. „Manau, kad ekrane nėštumas matysis, šįkart jo neslėpėme. Tarkim, „Rezidentuose“ jį užmaskavome“, – šypsojosi L.Bražinskaitė-Tupikovskienė.

Pasiteiravus, kokį įspūdį paliko tai, kad teko vaidinti psichologę, Lina teigė, kad buvo išties įdomu, tačiau kartu ir keista – scena seriale kiek skyrėsi nuo realaus gyvenimo, todėl jai teko pabūti „kiek kitokia psichologe“.

„Buvo iš tiesų įdomi patirtis, nes dažniausiai tenka vaidinti visai kitokius personažus – nuo šventuolės mergelės iki aktyvios moters. Vis dėlto, sunkiau buvo suvaidinti psichologę – savo antrąją profesiją, mat sceną šiek tiek „patirštinome“, teko vaidinti tai, ko realiai psichologas nedaro. Seriale parodyta konsultacija pas psichologę ne visai atspindi tikrąją realybę – iš tikrųjų konsultuodama žmones aš elgčiausi santūriau, nerodyčiau tokių reakcijų. Žiūrovams pateikėme linksmesnę psichologo konsultacijos interpretaciją, kad jiems būtų įdomiau žiūrėti“, – juokėsi L. Bražinskaitė-Tupikovskienė

Asmeninio albumo nuotr./ Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė filmuojant sceną psichologės kabinete
Asmeninio albumo nuotr./ Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė filmuojant sceną psichologės kabinete

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius