-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aštuntąsias santuokos metines Inga ir Aivaras Stumbrai švenčia Lietuvos pajūryje

Liepos 17 diena Ingai (28) ir Aivarui Stumbrams (29) – ypatinga diena. Būtent šią dieną prieš aštuonerius metus pora prisiekė vienas kitam amžiną meilę. Šiais metais Inga ir Aivaras, auginantys dukrą Estelą (5) ir sūnų Gabrielių (2), sulaužė tradiciją ir metines sutiko Lietuvos pajūryje, o ne Paryžiuje.
Inga ir Aivaras Stumbrai
Inga ir Aivaras Stumbrai / Viganto Ovadnevo nuotr.

„Šiais metais švenčiame labai šeimyniškai, vaikštinėjome po Jūrų muziejų, vėliau aplankysime Nidą. Į Paryžių nevykome todėl, kad turime nemažai darbų čia, Lietuvoje, tačiau tikiuosi, kad vasaros pabaigoje vis tiek pavyks jį aplankyti“, – Žmonės.lt pasakojo antradienį vėjuotoje Klaipėdoje vaikštinėjusi I.Stumbrienė.

Nors Stumbrai Paryžiuje lankėsi ne kartą, čia įvyko ir romantiškosios sužadėtuvės, Inga tikina, kad Prancūzijos sostinė jai niekada neatsibos. „Tai unikalus ir mano širdžiai labai artimas miestas. Jį aplankyti noriu kiekvienais metais“, – prisipažino garsi moteris.

Jau trylika metų su vyru Aivaru pažįstama Inga neabejoja, kad tvirtos santuokos pagrindas – meilė ir pagarba. „Jei vedybos įvyksta ne dėl pinigų, ne dėl socialinės padėties ar kitų išskaičiavimų, o susitinka dvi pusės, kurios susijungia į visumą, tuomet ir pavyksta kartu išgyventi ne vienerius, ne dešimt metų, o dvidešimt ar net penkiasdešimt metų“, – laimingos santuokos receptu pasidalijo Inga.

Stumbrų šeimos tvirtumo paslaptis yra ir mokėjimas stebinti antrąją pusę. „Aivaras tikrai sugeba nustebinti. Manyčiau, tai ir yra vienas iš santuokos pagrindų – gebėjimas paįvairinti rutiną, pradžiuginti, galbūt padaryti tai, ko iš tavęs nesitiki sutuoktinis. Atrodo, kad per tiek daug metų pažįstu žmogų šimtu procentu, bet kartais Aivaras tikrai sugeba nustebinti“, – Žmonės.lt pasakojo I.Stumbrienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius