-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėja Senjasa ožkytei Sraigei keitė sauskelnes ir ją valgydino: „Maitinau kaip savo vaiką“

Neseniai iš studijų užsienyje grįžusi atlikėja Gabrielė Užkurytė-Senjasa stačia galva nėrė į nuotykius ir sudalyvavo realybės šou „Pelenė Princesė“, trumpai tariant, iš didmiesčio šurmulio atsidūrė ožkų ūkyje.
Atlikėja Senjasa projekte „Pelenė Princesė“
Atlikėja Senjasa projekte „Pelenė Princesė“ / LNK nuotr.

Ekstravagantiškos išvaizdos mergina susikeitė gyvenimais su Egle iš Ąžuolų Būdos kaimo, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai. Kol Pelenė Eglė mėgavosi pramogomis: pasivažinėjimu keturračiais, garso įrašais įrašų studijoje ir šokiais bei grožio meistrų ritualais, Senjasai teko tikras iššūkis – suvaldyti nepaklusnų žirgą, tampyti sunkiausias vandens bačkas, pareikalavusias kelių dailių nagučių lūžių.

LNK nuotr./Atlikėja Senjasa projekte „Pelenė Princesė“
LNK nuotr./Atlikėja Senjasa projekte „Pelenė Princesė“

Tačiau viena užduotis pareikalavo ne tik beprotiško susikaupimo, bet ir motiniškos meilės, privertusios merginą apsiašaroti.

„Perskaičiusi Pelenės paliktą laišką supratau, kad man teks pakeisti sauskelnes mažai ožkytei, prakirpus skylutę uodegai... Pradžioje nesupratau, kur tą skylę reikės kirpti, bet pagalbininkas Ąžuolas viską paaiškino. Vėliau reikės ją pamaitinti, čia neturėtų būti sunkumų“, – dar su iššūkiu nespėjusi susipažinti kalbėjo atlikėja.

Tačiau su iššūkiais ji visgi susidūrė. Prireikė nemažai laiko, kad mažoji padauža Sraigė prisileistų nepažįstamąją ir būtų leidžiama pamaitinti, o kai tai pavyko padaryti, mergina apsiašarojo.

„Vau, geras! Matai kaip vizgina uodegą? Labai geras jausmas, atrodo, kad maitinu savo vaiką ir pagaliau pavyko, tuoj apsiašarosiu“, – džiaugsmo neslėpė Senjasa.

Dar daugiau iššūkių ir netikėtų merginų apsikeitimų realybės šou „Pelenė Princesė“ – nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 20.30 val. per LNK. Išankstinės premjeros – antradieniais bei ketvirtadieniais internetinėje LNK televizijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius