-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksinių svogūnų“ užkulisiai: prie fotosienelės – šou žvaigždės ir kviestiniai svečiai

Trečiadienio vakarą Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vykusiuose humoro apdovanojimuose „Auksiniai svogūnai“ pasirodė daug scenos žvaigždžių. Visos jos, taip pat ir dalis kviestinių svečių pozavo prie užkulisiuose įrengtos fotosienelės.

Trečiadienio vakarą „Auksinių svogūnų“ scenoje Klaipėdoje unikalius pasirodymus kūrė muzikos ir teatro žvaigždės.

Apdovanojimų dalyviai ir kviestiniai svečiai renginio užkulisiuose pozavo prie fotosienelės.

Fotogalerija:

Aktorius Šarūnas Banevičius virto kandidatu į prezidentus Ignu Vėgele, aktorė Violeta Mičiulienė – legendine Kunigunda, socialdemokratų pirmininke Vilija Blinkevičiūte, viliojančia pensininku tapusį dainininką Česlovą Gabalį, protestuojančiu traktoriaus vairuotoju tapo dainininkas Žilvinas Žvagulis, o Inga Valinskienė jau ne pirmą kartą įsikūnijo į kadenciją baigusią šalies prezidentę Dalią Grybauskaitę. Seimo sandėlį „švarino“ parlamentarais tapę aktorius Marius Jampolskis, dainininkai Č.Gabalis ir Deivis. Beje, pastarajam tradiciškai teko ir iš parlamento pagaliau išvaryto skandalingojo Petro Gražulio vaidmuo. Ne vieną „Gražulį“ scenoje vaidinęs Deivis juokėsi, kad jo herojui palikus Seimą, baigsis ir paties Deivio karjera „Auksiniuose svogūnuose“.

Premjere Ingrida Šimonyte scenoje tapo praeityje garsios muzikos grupės „Junior“ lyderė Rosita Paulauskaitė. Skambant ugningiems roko ritmams „premjerė“ taip įsisiautėjo, kad scenoje net sudaužė elektrinę gitarą. Aktorius Ramūnas Rudokas scenoje virto prezidentu Gitanu Nausėda, kuriam ketureilį deklamavo netikėtai išaugęs šalies vadovo dažnai cituojamas berniukas, kurį įkūnijo sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas. Diskoteką arenoje užkūrė grupė „DAR“, virtusi Laisvės partijos atstovais. Apie praloštas statybas dainavo Radži, o naujai gimusios grupės „Kalinam“ nariai Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis ir Antanas Nedzinkas apdainavo nuteistų korupcijos skandalo veikėjų dalią.

Viena didžiausių „Auksinių svogūnų“ staigmenų tapo skyrybų dramos herojų „influencerių“ Lauryno Suodaičio ir Viktorijos Siegel duetas. Savo istoriją dainos žodžiais papasakojo pats skandalo herojus L.Suodaitis, o jo vis dar žmonos Viktorijos vaidmuo teko dainininkei Natalijai Bunkei.

Andriaus Pelakausko nuotr./Natalija Bunkė ir Laurynas Suodaitis
Andriaus Pelakausko nuotr./Natalija Bunkė ir Laurynas Suodaitis

Pasirodymuose taip pat dalyvavo ir grupės „Bernužėliai“, „Patruliai“, dainininkė Irena Starošaitė, šokių grupės „Tina Dance“, „Leader Dance“ ir energingosios aerobikos pradininkės Lietuvoje Joanos Bartaškienės vadovaujamos auksinio amžiaus šokėjos.

Renginio fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius