-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aurimas Žvinys su žmona Egle sulaukė šeimos pagausėjimo: gimė antras vaikas

Aktorius, Valstybinio Šiaulių dramos teatro vadovas Aurimas Žvinys su žmona, aktore Egle Žviniene išgyvena palaimingas dienas – porai gimė antras vaikas.
Aurimas Žvinys su žmona Egle
Aurimas Žvinys su žmona Egle / Teodoro Biliūno / BNS ir asmeninio albumo nuotr.

Aurimas Žvinys su žmona Egle ant rankų sūpuoja antrąją atžalą – porai gimė mergaitė. Apie dukros gimimą Eglė Žvinienė pranešė socialiniuose tinkluose.

Šią naujieną pirmasis paskelbė portalas etaplius.lt. Portalo žiniomis, mergaitei suteiktas Abigailės vardas.

Žmonės.lt primena, kad Eglė ir Aurimas Žviniai augina dar vieną dukrą – ketverių metukų Eleonorą.

Pernai Aurimas Žvinys davė nuoširdų interviu portalui Žmonės.lt, kuriame daug kalbėjo apie šeimą ir tėvystės atneštus pokyčius.

„Dukra yra didžiausias stebuklas, kuris atėjo į gyvenimą ir kuris jį pakeitė, atnešė tuos tėvystės džiaugsmus ir iššūkius. Labai džiaugiuosi, kad turime dukrą. Iš tiesų, dabar jaučiuosi visai kitaip, nei iki dukros gimimo. Tėvystė atnešė naujų spalvų, gyvenime atsirado daugiau dinamikos, daugiau įvairovės. Štai, namuose dar viena asmenybė, dar vienas žmogus su savo charakteriu, su savo poreikiais ir nuotaikomis. Gyvenimas tikrai tapo turtingesnis“, – šypsojosi retai interviu dalijantis Aurimas Žvinys.

Aurimas Žvinys su dukrele / Asmeninio archyvo nuotr.
Aurimas Žvinys su dukrele / Asmeninio archyvo nuotr.

Tėčio vaidmeniu besidžiaugiantis vyras prabilo ir dukros auklėjimo metodus. Su šypsena jis pasakojo, kad namuose turi aiškią dienotvarkę – Eleonora žino, kad kai jis sugrįžta namo, dvi valandas po to būna tik tėčio ir dukros laikas. Tiesa, daugiau griežtų taisyklių jie neturi.

„Galiu pasakyti tik tiek, kad mano žmona Eglė yra labai motiniška ir pedagogiška, tad aš mokausi iš jos, kaip reikia su dukra kalbėti. Bet, žinoma, namie turime taisykles, kurių sutartinai abu su žmona laikomės. Štai, pastebėjome, kad dukra dabar aktyviai tikrinasi savo galimybių ribas, bando laužyti namų taisykles ir žiūrėti, kiek tėvai yra kieti ar minkšti, tai abu su žmona sutartinai stengiamės vienodai reaguoti. Čia esame labai disciplinuoti.

Be to, labai stengiamės su dukra kalbėti apie viską, nepalikti jos nežinioje. Stengiamės kalbėtis ir apie tai, kas yra gerai, kas blogai, o jeigu dukra padarė kažkokią išdaigą, kantriai aiškinamės, kad tik ji suprastų, kodėl taip elgtis negalima. Manau, kad tas atvirumas yra labai svarbus“, – su Žmonės.lt dalijosi A.Žvinys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius