Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ąžuolo Misiukevičiaus mylimasis pirmąkart vieši Lietuvoje: apie žmonių reakcijas ir ateities planus

Prieš kurį laiką apie meilę vyrui prakalbęs plaukų stilistas ir elektroninės parduotuvės azuolashop.lt įkūrėjas Ąžuolas Misiukevičius šiuo metu džiaugiasi nuostabiu laiku – jį aplankyti iš Prancūzijos atvyko mylimasis Jeanas. Pora kartu tyrinėja nuostabias Lietuvos vietas, o Ąžuolas neslepia – jiedu traukia aplinkinių žvilgsnius. Apie nepažįstamųjų reakcijas ir su mylimu vyru kurpiamus ateities planus Ąžuolas prakalbo portalui Žmonės.lt.
Ąžuolas Misiukevičius su mylimuoju Jeanu
Ąžuolas Misiukevičius su mylimuoju Jeanu / Asmeninio albumo nuotr.

Kaip portalui Žmonės.lt pasakojo Ą.Misiukevičius, jo mylimasis į Lietuvą atvyko pirmą kartą. Santykius per atstumą puoselėjantis Ąžuolas iki tol pas mylimąjį Jeaną į Paryžių vykdavo pats.

Vis dėlto šįkart aplankęs širdies draugą lietuvį prancūzas nenusivylė – pora jau spėjo apžiūrėti Trakus, Vilnių, pasižvalgyti po čia vykusią Kaziuko mugę. Ąžuolas šypsosi – Jeanui Lietuva paliko didelį įspūdį, o labiausiai nustebino... šalies virtuvė.

„Labiausiai nustebino mūsų lietuviški patiekalai – cepelinai, šaltibarščiai, nes prancūzams tai yra neįprasta, – su portalu Žmonės.lt dalijosi Ąžuolas. – Jis taip pat labai džiaugiasi, kad mes turime išlikusius papročius, džiaugėsi galėdamas vaikštinėti po Vilniaus centrą, senamiestį ir matyti, kaip žmonės vieni kitus draugiškai priima.“

Anot pašnekovo, gatvėje jį su su mylimuoju pamatę lietuviai reaguoja ypatingai pozityviai. Ąžuolas nusikvatojęs prisiminė, kad kartą gatvėje sulaukė net prajuokinusio klausimo.

„Labai smagu, kad visi reaguoja labai teigiamai ir pozityviai. Netgi buvo bajeris. Pribėgo vieni žmonės prie mūsų gatvėje ir sako: „Dabar mes laukiame, kada bus jūsų vestuvės“. Tikrai smagu, kad pasaulis šviesėja“, – pasidžiaugė jis.

Asmeninio albumo nuotr./Ąžuolas Misiukevičius su mylimuoju
Asmeninio albumo nuotr./Ąžuolas Misiukevičius su mylimuoju

Ypatingo svečio Lietuvoje sulaukęs Ą.Misiukevičius mylimajam dar planuoja aprodyti Druskininkus ir Palangą.

O paklaustas apie tolimesnius jųdviejų gyvenimo planus, Ąžuolas tik mįslingai šyptelėjo – apie ateitį su Paryžiuje gyvenančiu mylimuoju Jeanu jiedu tikrai pasikalba, tačiau konkrečius planus atskleis kiek vėliau. Pora svarsto kitoje šalyje pirkti bendrus apartamentus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius