-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baiba Skurstene apie stipriausią dvikovą „Lietuvos balse. Kartos“: „Turėjome labai daug galvos skausmo“

Jau šį sekmadienį „Lietuvos balsas. Kartos“ projekte vyks paskutinės dvikovos, kurių metu paaiškės paskutiniai dalyviai, keliausiantys į nokautų etapą. Į kovą stos ne vienas duetas, grupė bei chorai ir savo mokytojams stengsis įrodyti, kad yra žymiai stipresni už scenos varžovus.
Baiba Skurstene su mokine ir Erica Jennings su sūnumi
Baiba Skurstene su mokine ir Erica Jennings su sūnumi / Lukoševičiaus nuotr.

Savo dvikovai ruošiasi ir Beno komandos duetai – į projektą su savo mokine Kamila kartu atėjusi atlikėja Baiba Skurstene bei pirmojo „Lietuvos balsas“ sezono mokytoja Erica Jennings su sūnumi Pranu, kuriam šis kartas muzikos scenoje bus vos antras. Ir nors projekte šios dvi žinomos atlikėjos taps priešininkėmis, gyvenime jas jau ilgus metus sieja artima sceninė draugystė.

„Su Erica susipažinome, kai tapau jos pritariančiąja vokaliste. Vėliau, kai Erica išėjo motinystės atostogų su Pranu, ją pavadavau viename soliniame projekte. O štai pačiame pirmame „Lietuvos balso“ sezone, kuriame buvau dalyvė, o Erica sėdėjo mokytojos kėdėje, – pasirinkau būtent jos komandą. Kai pamačiau, kad Erica su Pranu yra Beno komandoje, iškart žinojau, kas bus mūsų priešininkai“, – pažinties istoriją prisimena Baiba Skurstene.

Lukoševičiaus nuotr./Baiba Skurstenė su mokinė
Lukoševičiaus nuotr./Baiba Skurstenė su mokinė

Projekte iš dviejų scenoje vienas prieš kitą kovojančių duetų, grupių ar kolektyvų mokytojas turi galimybę išsaugoti tik vieną. Vis tik visame etape kiekvienas mokytojas gavo ir unikalų šansą pasirinkti dvi dvikovas, kuriose išsaugojami visi dalyviai. Ar šių savo šansų mokytojas neišnaudos iki pačios paskutinės šių duetų dvikovos – neaišku.

„Aš į viską žiūriu iš kitos pusės. Šitas etapas ne apie Baibą ir ne apie Ericą, pasirodymas bus statomas ant Kamilos ir Prano. Paliksime jas šešėlyje, tikrai nenoriu, kad scenoje jos pradėtų kapotis ir aiškintis, kuri čia iš jų stipresnė atlikėja“, – atvirai pripažino Benas.

Vis tik pasiruošimas šiai dvikovai nebuvo lengvas. Mokytojo parinktas kūrinys iš pradžių visiškai nepatiko Baibai ir jos mokinei Kamilai, todėl scenos profesionalėms teko jį labai ilgai tobulinti.

Lukoševičiaus nuotr./Erica Jennings su sūnumi Pranu
Lukoševičiaus nuotr./Erica Jennings su sūnumi Pranu

„Turėjome labai daug galvos skausmo dėl šio pasirodymo. Iš tikrųjų labai nepatiko mums skirta daina. Nežinau, kur čia įmanoma kova su tokiu kūriniu. Reikėjo labai pajausti ir prisijaukinti tą kūrinį – tai yra absoliučiai ne mūsų stilistika. Ilgai galvojau, kaip tą kūrinį perdaryti, kaip jį pakeisti ir ką pakeisti, ką padaryti tokio, kad parodytume ir Kamilos balsą, ir jos galimybes. Aš turbūt niekada tiek ilgai nesu sėdėjusi prie jokio pasirodymo, kiek sėdėjau prie šio“, – atvirai pasakoja Baiba Skurstene.

Lukoševičiaus nuotr./„Lietuvos balsas. Kartos“
Lukoševičiaus nuotr./„Lietuvos balsas. Kartos“

Kaip dviem scenos profesionalėms pavyko patobulinti joms skirtą kūrinį ir kurių iš jų kelionė projekte pasibaigs po šios dvikovos – pamatykite jau šį sekmadienį, 19:30, per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius