Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būsima medikė Kristė Kaikarytė debiutavo ant podiumo: „Jei ir išgarsėsiu, tai tik savo jėgomis“

Šeštadienio pavakarę Kauno valstybiniame muzikiniame teatro kiemelyje vyko neeilinis renginys. Išskirtinėje aplinkoje buvo pristatyta rudens/žiemos drabužių kolekcija, kurią pristatant pagrindinio modelio amplua debiutavo renginių organizatorės Kristinos Kaikarienės ir plastikos chirurgo Vyginto Kaikario dukra, būsima medikė Kristė Kaikarytė.
Kristina Kaikarienė su dukra Kriste
Kristina Kaikarienė su dukra Kriste / Aliaus Koroliovo nuotr.

Saulėtą popietę „Chick“ drabužių parduotuvė surengė prekiaujamų itališkų prekės ženklų rudens/žiemos drabužių pristatymą. Tai buvo finalinis renginys, skirtas Kauno miesto savivaldybės organizuojamoms italų dienoms „Atrask Italiją Kaune“.

Kolekcijos pristatymo metu tarp modelių buvo galima pamatyti ir italo Sergio Paterlini įsteigto „Mauros namo“ globotines. Šiuose namuose gyvena merginos, išėjusios iš Kauno vaikų globos namų, našlaitės, gyvenusios šeimynose arba vaikų namuose.

Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Renginio akimirka
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Renginio akimirka
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Renginio akimirka
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Renginio akimirka

O pagrindine žvaigžde tapo Kristė Kaikarytė. Mergina tiesiai ant podiumo pasirodė ką tik grįžus iš atostogų Venecijoje, tad į renginio dvasią įsijausti jai buvo visai nesunku.

„Pasiūlymas dalyvauti renginyje ne viešnios, o dalyvės teisėmis buvo netikėtas, nes niekada nesvajojau ir nesiekiau būti modeliu. Į merginas ant podiumo man gražu žiūrėti iš šalies. Puikiai suprantu ir vertinu šioje, kaip ir kitose veiklose, profesionalumą, bet tai nėra mano siekiamybė. Matyt, šįkart sutikau apimta emocijos, nes kaip tik tuo metu buvau su mama Italijoje“, – 15min sakė Kristė Kaikarytė.

Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Kristė Kaikarytė
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Kristė Kaikarytė

Be to, jos dabartinė veikla išties nutolusi nuo grožio pasaulio – Kristei liko paskutinis pusmetis studijų Lietuvos sveikatos ir medicinos universitete.

„Čia studijuoju medicininę ir veterinarinę genetiką, liko tik baigiamasis pusmetis. Studijos įdomios, tik suprantu, kad dar reikia mokytis ir mokytis... 3,5 metų per mažai, kad įvertintum ir suprastum, ką ir kiek galėčiau atiduoti savęs, kad šioje srityje padaryčiau kažką gero ir naudingo“, – pasakojo ji.

Tad ir apie laisvą laiką ji gali tik pasvajoti – atostogos Italijoje buvo paskutinė galimybė pailsinti mintis nuo mokslų, į kuriuos dabar iš visų jėgų ji kibs: „Šiuo metu mano visas laikas paskirtas mokslams. Atlieku praktiką keliose laboratorijose. Viena iš jų – oftalmologijos. Taip pat rašau bakalauro baigiamąjį darbą.“

Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Kristė Kaikarytė
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Kristė Kaikarytė

K.Kaikarytė sako, kad nors ir jos tėvai Lietuvoje yra išties gerai žinomi, tačiau savo žinomumą ji norėtų pasiekti savo jėgomis.

„Su žinomais tėvais aš gyvenu visą gyvenimą. Taip pat ir su žiniasklaidos dėmesiu bei žmonių komentarais. Man niekada nereikėjo kažkaip išskirtinai mokytis susitaikyti su tuo. Aš tiesiog gyvenu savo gyvenimą. Kažkokio atskiro dėmesio, kad esu jų dukra, niekada negavau. Aš mokausi ir turiu savo tikslų gyvenime. Jų siekiu ir tikiuosi, kad jeigu būsiu žinoma, tai pasieksiu to pati“, – 15min kalbėjo K.Kaikarytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius