-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi Žvagulių pagalbininkė į „Muzikos akademiją“ eina susirasti draugų

Šiandien, penktadienį, LNK „Muzikos akademijoje“ pasirodys dar viena naujokė – buvusi Irenos Starošaitės ir Žilvino Žvagulio pritariančioji vokalistė Vaida Narkevičiūtė. Žiūrovai turėtų įsidėmėti jos sceninį slapyvardį Diamond.
Vaida Narkevičiūtė
Vaida Narkevičiūtė / LNK nuotr.

24–erių mergina septynerius metus koncertavo su dainingąja Žvagulių šeimyna. Bet prieš porą metų jos ir žymių dainininkų keliai išsiskyrė.

„Pabodo rutina. Kiek galima dainuoti pritariančiąsias partijas? Vieną dieną supratau: laikas pradėti solinę karjerą“, – sako Diamond sceninį slapyvardį pasirinkusi mergina.

Kaip solo atlikėja ji jau turi gerbėjų ratą – radijo stotyse skamba jos daina „Dangiški migdolai“. Šią dainą Vaida naujai atliks ir „Muzikos akademijoje“.

Jau tapo įprasta, kad „Muzikos akademijos“ naujokai neįsitvirtina projekte – senbuviai juos meste išmeta už borto. „Einu į šį šou ne laimėti, o susirasti naujų draugų ir patirti įspūdžių. Visgi Vaida pripažįsta, kad po pirmojo pasirodymo iškristi nesinorėtų. „Žinau, kad galiu greit iškristi, už tai iš visų jėgų stengsiuosi, kad taip nenutiktų – turiu daug idėjų, kaip išsiskirti projekte, kaip apipavidalinti mano dainą“, – sako Vaida.

„Muzikos akademijos“ favoritais naujokė laiko Rūtelę, Eglę ir Justiną, su kuria yra vaikystės draugės. „O Kafka buvo mano kurso draugas Vilniaus konservatorijoje, tad, manau, nebus sunku įsilieti į naują kolektyvą, kur jau yra pažįstamų“, – džiaugiasi iš Kupiškio kilusi, o dabar Klaipėdoje gyvenanti dainininkė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius