-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Celine Dion sesuo Claudette – apie atlikėjos sveikatą: „Negalime rasti jokių veiksmingų vaistų“

Celine Dion sesuo Claudette Dion pasidalijo naujausia informacija apie dainininkės sveikatą po to, kai jai buvo diagnozuotas retas „sustingusio žmogaus sindromas“, dėl kurio ji buvo priversta atšaukti pasaulines gastroles.
Celine Dion
Celine Dion / „Scanpix“ nuotr.

Kalbėdama su portalu „Le Journal de Montreal“, Claudette sakė, kad 55 metų Celine rūpinasi jų sesuo Linda ir glaudžiai bendradarbiauja su mokslininkais, kurie specializuojasi retos ligos srityje.

„Mes negalime rasti jokių vaistų, kurie veiktų, tačiau svarbu turėti viltį“, – šią savaitę atskleidė ji.

„Nuoširdžiai manau, kad jai labiausiai reikia pailsėti. Ji visada eina aukščiau ir toliau, visada stengiasi būti geriausia ir aukščiausio lygio.

Vienu metu širdis ir kūnas bando tau kažką pasakyti. Svarbu į tai įsiklausyti.“

„Scanpix“ nuotr./Celine Dion
„Scanpix“ nuotr./Celine Dion

Sustingusio žmogaus sindromas yra nepagydoma neurologinė būklė, dėl kurios pasireiškia nekontroliuojami raumenų spazmai. Ja serga tik vienas iš milijono žmonių.

Tačiau Celine, anot DailyMail, kiek įmanoma klausosi geriausių šios retos ligos tyrėjų ir šeima tiki, kad vieną dieną ji ras reabilitacijos būdą, kuris leis grįžti į sceną.

„Ji yra disciplinuota visose gyvenimo srityse“, – pridūrė Claudette.

Kai sesuo Claudette negali pasikalbėti su Celine akis į akį, naujausią informaciją apie jos sveikatą teikia kita sesė Linda, kuri dabar gyvena su dainininke jos namuose Las Vegase.

„Kai paskambinu Celine ir ji būna užsiėmusi, kalbuosi su savo seserimi Linda, kuri gyvena kartu su ja ir sako, kad ji stengiasi“, – pasakojo Claudette.

Celine Dion buvo diagnozuotas sustingusio žmogaus sindromas, dėl kurio jos raumenys nekontroliuojamai įsitempia.

Dėl šios ligos sergantieji galiausiai tampa „žmonėmis statulomis“, nes palaipsniui kūnas sustingsta, nebegali vaikščioti ar kalbėti.

Nors ši liga nėra išgydoma, yra būdų, kurie sulėtina ligos progresavimą, o Celine Dion atskleidė, kad daro viską, ką gali, kad sumažintų simptomus.

Celine Dion pirmą kartą apie savo sveikatos problemas užsiminė dar 2022 metų sausio mėnesį, kai atšaukė savo pasaulines gastroles po Šiaurės Ameriką.

Apie tai ji pranešė praėjus trims mėnesiams po to, kai dėl tų pačių sveikatos problemų jai teko atšaukti Las Vegase turėjusį įvykti sugrįžimo koncertą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius