-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Česlovas Gabalis atskleidė savo išskirtinę istoriją: gimė netikėtoje vietoje

Ką tik sutikę gražiausias metų šventės atlikėjai Česlovas Gabalis, Irena Starošaitė ir prodiuserė Laimutė Lapkauskaitė apsilankė svečiuose pas Giedrių Savicką ir Džiugą Siaurusaitį.
Česlovas Gabalis
Česlovas Gabalis / LNK nuotr.

Laidoje „Šeškinės 20“ skambėjo ne tik šventinės dainos, bet ir negirdėtos istorijos, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

Česlovas Gabalis pasidalino išskirtine savo gimimo istorija. Prieš pat šventes, gruodžio 21-ąją, jis gimė važiuojančiame traukinyje Raplos mieste.

„Gimiau Estijoje, moku tik vieną žodį estiškai – kirvis, nes kirvis ir estiškai yra kirvis. Labai norėjau gimti kosmose, erdvėlaivy, bet tėvas sakė, kad užteks tau ir traukinio. Taip, gimiau traukinyje. Kas gimsta lėktuve, visą likusį gyvenimą gali skraidyti nemokamai, tai galvoju bent lėktuve būčiau gimęs“, – dalinosi Č.Gabalis.

LNK nuotr./Česlovas Gabalis, Irena Starošaitė, Laima Lapkauskaitė
LNK nuotr./Česlovas Gabalis, Irena Starošaitė, Laima Lapkauskaitė

Turbūt ne vienas yra girdėjęs, kad atlikėjas Žilvinas Žvagulis yra pagrindinis švenčių organizatorius savo šeimoje. Tačiau nepaisant visų artimųjų subūrimo, jis nemėgsta vieno dalyko ir Šv. Kūčių vakarą itin laukia 12 valandos.

„Per Kūčias Žilvinas praktiškai nieko nevalgo, nieko neima nuo stalo, nes viskas, kas su žuvimi, jam netinka. Tai jis tik ir laukia 12 valandos, Kalėdų, kad galėtų ragauti antį su obuoliais“, – apie savo vyro įpročius pasakojo Irena.

Dovanodami savo naujausią kalėdinį kūrinį „Geriausia dovana“ Irūna ir Marius žiūrovams negailėjo gražių palinkėjimų.

„Kiekviena šventė yra prasminga tiek, kiek mes jai tos prasmės suteikiame. Kalėdos yra ta akimirka, kai tu gali suteikti prasmę savo buvimu. Noriu palinkėti, kad tų akimirkų ne tiek daug, bet kad jos būtų tikros. Labai svarbu palinkėti tikro bendravimo, ranka rašytų atvirukų, eikime vieni pas kitus į svečius, dovanokime dovanas ne vokeliuose, o tokias, kurios džiugintų žmones. Juk tam šventės ir yra, nes dažniausiai sakome, kad jau šiais metais nedovanokime nieko, bet dovanokime“, – vienas kitą pildė Marius ir Irūna.

„Šeškinės 20“ – trečiadienį 20 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius