-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Belickaitė atšventė kūdikio sutiktuvių vakarėlį: dukros laukimą atspindėjo rožinė spalva

Diena, kai televizijos laidų vedėja Dalia Belickaitė ir su vyru krepšininku Edvinu Šeškumi ant rankų sūpuos pirmagimę dukrą – jau visai netrukus. Daliai skaičiuojant paskutines akimirkas iki gimdymo, brangiausios jos moterys – sesės Sigita, Aušrinė ir Ieva, mama, anyta bei artimiausios draugės – jai surengė kūdikio sutiktuvių šventę.
Dalios Belickaitės kūdikio sutiktuvių vakarėlis
Dalios Belickaitės kūdikio sutiktuvių vakarėlis / Monikos Remeikytės nuotr.

Šventės akimirkomis ir emocijomis po jos Dalia Belickaitė sutiko pasidalinti su portalu Žmonės.lt.

Daliai šis sekmadienis buvo ypatingas. Jos laukė staigmena – artimiausių šeimos moterų suorganizuotas kūdikio sutiktuvių vakarėlis. Ji nežinojo, ką jai parengusios draugės, tačiau rezultatas atpirko laukimą: mielos dekoracijos, mėgstamiausi desertai, žaidimai, keramikos užsiėmimai, o svarbiausia – brangiausios damos šalia sukūrė ypatingą atmosferą.

Monikos Remeikytės nuotr./Dalios Belickaitės kūdikio sutiktuvių vakarėlis
Monikos Remeikytės nuotr./Dalios Belickaitės kūdikio sutiktuvių vakarėlis

Vakarėlio aprangos tema, žinoma, buvo susijusi su į pasaulį atkeliaujančia Dalios ir Edvino Šeškaus dukrele – visos viešnios dėvėjo rožinės spalvos drabužius. Jaukios šventės akimirkomis Dalia pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Negaliu patikėti, kaip greitai bėga laikas! Atrodo, neseniai sužinojau, jog laukiuosi, neseniai atšventėm kūdikio lyties atskleidimo šventę, o dabar jau visai nedaug liko, kai susitiksim su mūsų mažąja princese“, – džiaugėsi moteris.

„Mano mylimiausios!

Esu beprotiškai laiminga, turėdama visas jas savo gyvenime! Negalėčiau net įsivaizduoti geresnio kūdikio sutiktuvių vakarėlio! Viskas buvo tobula, nes jos buvo šalia (tik kelių draugių trūko)! Labai labai labai Jus myliu“, – geromis emocijomis tryško Dalia Belickaitė.

„Persikuuuutė! Mūsų mielumo įsikūnijimas“, – meilių žodžių augintiniui negailėjo moteris.

Fotogalerija:

Žmonės.lt primena, kad vasaros pabaigoje pirmagimės besilaukianti Dalia Belickaitė teigė, kad jaučiasi labai laiminga, jog gyvenime ją lydi sėkmė. Nors įprasta, kad besilaukiančios moterys skuba išeiti į motinystės atostogas, laidų vedėja to nesiruošė daryti.

„Man atrodo, mano gyvenimo būdui nėra tokio dalyko kaip dekretas ar atostogos. Žinoma, žiūrėsiu, kaip leis sveikata, tikrai neeikvosiu savo energijos darbams, kurie man neteiks malonumo. Darbas televizijos aikštelėje man yra malonumas, o ne varginantis darbas. Kiek kūnas leis, tiek ir dirbsiu”, – apie artėjantį naująjį televizijos sezoną pasakojo D.Belickaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Dalia Belickaitė, Edvinas Šeškus
Asmeninio albumo nuotr./Dalia Belickaitė, Edvinas Šeškus

D.Belickaitė liepos viduryje dirbo ir Palangoje vykusiose „1006 km lenktynėse”.

„Aišku, sakiau, kaip tik nesu dalyvavusi lenktynėse. Prieš dvejus metus buvau po kryžminio raiščio operacijos, buvo praėjusios tik kelios savaitės, tai buvau su didžiausiu įtvaru, jautėsi, kad koja, kaip koks mėsgalis, plyšta. Buvo labai skaudžiai.

Dabar esu su pilvu, tai nėra taip skausminga, bet tiesiog visada galvoju, kad reikia pailsėti, prisėsti, neskubėti, išgerti vandens, nes rūpinuosi ne tik savimi, bet ir vaiku”, – portalui 15min tada pasakojo ji.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Žinomi žmonės Aurum 1006 km lenktynėse
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Žinomi žmonės Aurum 1006 km lenktynėse

Primename, kad žinią apie nėštumą Dalia Belickaitė pranešė birželio pabaigoje socialiniuose tinkluose.

„Kaip nerealu pagaliau pasidalinti, jog mūsų šeimyna laukia šeimos pagausėjimo“, – tada rašė ji.

Liepą Dalia su vyru Edvinu Šeškumi surengė šventę, kurios metu sužinojo vaikelio lytį. Ji pasakojo svajojusi apie kūdikio lyties atskleidimo šventę, tačiau ją organizuoti ėmėsi vos ne paskutinę minutę.

Sekėjams socialiniuose tinkluose Dalia pabrėžė, kad iki šventės pati nežinojo, ko laukiasi – berniuko ar mergaitės.

Ji su vyru Edvinu atvyko į sodybą, kur susirinko būrys draugų. Šventė buvo kupina mielų detalių – pliušinių meškinų, spalvotų saldumynų...

Galiausiai įvyko šventės kulminacija ir paaiškėjo, kas porai gims. Sprogus balionui iššovė rožinės spalvos konfeti – taigi, Dalia ir Edvinas susilauks mergaitės!

Užfiksuota jaudinančia akimirka D.Belickaitė pasidalijo instagrame ir sulaukė gausybės sekėjų sveikinimų:

D.Belickaitė ir E.Šeškus susituokė 2021-ųjų liepos 10-ąją Birštono Šv. Antano Paduviečio bažnyčioje. Pasveikinti poros atvyko būrys artimųjų ir bičiulių, tarp kurių ir žinomi žmonės.

Dienos prieš vestuves mylimiesiems buvo išties intensyvios ir kupinos jaudulio – jiedu dėliojo paskutinius šventės akcentus ir kaupėsi prieš lemtingąją akimirką. „Pati dar nelabai suvokiu, kas vyksta“, – prisipažino jaunoji.

Tais pačiais metais sutuoktiniai įsigijo ir bendrą būstą Vilniuje, Markučiuose, o šių metų pradžioje – ir namą pajūryje, Monciškėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius