Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Zvonkus sureagavo į Stano pastabą: „Kai tokie draugai, tai ir priešų nereikia“

Amžini priešai arba neišskiriami draugai – būtent taip būtų galima pristatyti draugus, kompozitorius Deivydą Zvonkų ir Stanislavą Stavickį-Stano. Be jų Lietuvos pramogų pasaulis nebūtų toks žavingas, o ir humoro čia būtų kur kas mažiau.
Deivydas Zvonkus ir Stanislovas Stavickis-Stano
Deivydas Zvonkus ir Stanislovas Stavickis-Stano

Šio vakaro svečiais ypatingai džiaugėsi ir „galvOK“ laidos vedėjas Andrius Žiurauskas. Pastarasis neslėpė, kad šie du žmonės nė nenorėdami sugeba sukurti serialo vertą reginį.

„Dėl šių svečių sunku apsispręsti. Jeigu stebėtumėte juos socialiniuose tinkluose, jūs nesuprastumėte – ar tie žmonės vienas kitą įsimylėję, ar visiškai vienas kito nekenčia… Kaip bebūtų, tai – pats įdomiausias serialas, kurį aš stebiu: „Zvonkus prieš Stano ir Stano su Zvonkum“, – sakė A.Žiurauskas.

R.Adzgausko nuotr./Stano ir Deivydas Zvonkus
R.Adzgausko nuotr./Stano ir Deivydas Zvonkus

Laidos pradžioje atvirais prisipažinimais apie tai, kokioje stadijoje jų santykiai yra dabar, mielai dalijosi ir svečiai.

„Aš noriu prisipažinti. Labai myliu šį kompozitorių. Tas kompozitorius yra genialus, jo genialūs tekstai. Žinoma, aš kalbu apie Marijoną, o ne apie Zvonkų. Ačiū tau, Marijonai, kad esi“, – juokėsi Stano, rodydamas į šalia D.Zvonkaus sėdintį komandos kapitoną Marijoną Mikutavičių.

Tai išgirdęs, ką atsakyti turėjo ir D.Zvonkus: „O aš noriu pristatyti genialų žmogų – Stano. Jis yra rekordininkas, parašęs daugiau knygų, nei yra jų perskaitęs.“

Tačiau D.Zvonkaus komandos kapitonas M.Mikutavičius išdavė, kaip yra iš tiesų – anot jo, Zvonkaus ir Stano ryšys yra be galo artimas, o ir bendrauja iš tiesų jiedu kaip brolis su seserimi.

Palyginimų, kaip apibūdinti šių dviejų žmonių santykius, netrūko ir M.Katleriui. „Jūs esate kaip dvi damos, kurios tarpusavyje nešneka jau 10 metų“, – sakė jis.

Tačiau tarp Zvonkaus ir Stano prasidėjusi kova tuo dar nesibaigė. Jie žodžiais drąsiai „špilkavosi“ ir toliau.

„Išsirinkau temą, kuria būtų galima apibūdinti Deivydo Zvonkaus kūrinio „Angelai“ tekstą. Tai – tragedija“, – tikino Stano.

Išgirdęs tokį bičiulio įžeidimą apie savo kuriamą muziką, Zvonkus taip pat neieškojo žodžių kišenėje: „Kai tokie draugai, tai ir priešų nereikia“. O vėliau dar pridėjo, kad, tikriausiai, visi žino, jog iš tragedijų galima uždirbti daugiau, nei iš komedijų – na, išskyrus nebent humoristo M.Katlerio atvejį.

Kaip iš tiesų atrodo bendros Stano ir Zvonkaus kelionės? Kokiame eksperimente žaidimo metu sudalyvaus dalyviai? Galiausiai, kuriam – Zvonkui ar Stano – žaidime pavyks išplėšti pergalę? Visi atsakymai – jau šį vakarą.

Žaidimas „galvOK“ – šeštadieniais, 19.30 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius