Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dabartinis Godos Alijevos gyvenimas – atsakas visiems, kurie vadino ją barakuda

Ne vienerius metus kurtas seksualios viliokės bei turtuolių dėmesio nestokojančios gražuolės įvaizdis – didžiausias kontrastas Godos Alijevos dabarčiai. Dainininkės gerbėjai jau spėjo įsitikinti: po vedybų su krepšininku Rolandu Alijevu ji – sunkiai atpažįstama. Anksčiau viešumos nesibaidžiusi grupės „69 danguje“ narė dabar itin retai dalina interviu, o stilinguose vakarėliuose Godos apskritai nebeliko.
Goda Alijeva
Goda Alijeva / Karolio Kavolėlio/ BFL nuotr.

Kalbos apie labai pasikeitusią pramogų pasaulio žvaigždę vis netyla. Nesibaigia ir spėlionės ką – šeimą ar karjerą – galiausiai pasirinks Goda?

Ilgai tylėjusi dainininkė pagaliau paskatino prabilti apie didžiausius kasdienybės pasikeitimus.  Vienas iš jų – gyvenimas Kėdainiuose. Prieš pora mėnesių Goda tapo Viktoro Uspaskicho kaimyne. Pirmoji mintis, kad  reikės kraustytis iš gimtojo Kauno, Godai nekėlė euforijos.  Tačiau tuomet, kai atsisakęs pasiūlymų žaisti užsienyje jos vyras, krepšininkas Rolandas Alijevas gavo pasiūlymą iš Kėdainių „Nevėžio“, dainininkė ilgai nedvejodama pasižadėjo: paskui sutuoktinį kartu su dukrele Tėja ji važiuos į bet kurį miestą.

Kukliame dviejų kambarių bute su vyru ir dukrele įsikūrusi Goda sako, jog dabar ji -  iš tiesų laiminga. Ir šis paprastas jos gyvenimas  yra geriausias atsakas tiems, kurie Godą kadaise vadino turtingų vyrų medžiotoja, barakuda ar dar žiauresniais vardais. Dabartinis Godos Alijevos gyvenimas ir buitis nė už ką neprimena vedybų iš išskaičiavimo. 

Tačiau ar seksualiausios eterio  žvaigždės, geidžiamiausios nuotakos statusą iškeitusi į niekuo neišsiskiriančią kasdienybę, Goda  iš tiesų laiminga? Ar jai neteko gailėtis, kad vietą, kurioje buvo nenugalima ne vienerius metus, staiga užleido kitoms?  „Neišgalvoti gyvenimai“ – antradienį 20.30 tik per LNK!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius