Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Dainininkas Justinas Lapatinskas užsimojo pakeisti savo gyvenimą iš pagrindų

Druskininkietis atlikėjas Justinas Lapatinskas, visai neseniai sukęsis ant parketo televizijos projekte „Šok su manimi“, Naujuosius metus pradėjo su dideliais užmojais. 24-erių dainininkas nutarė keisti savo gyvenimą iš pagrindų.
Justas Lapatinskas
Justinas Lapatinskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Man nusibodo nesąmoningas mano gyvenimas – viskas! Nusprendžiau į gyvenimą žiūrėti rimtai, per šiuos metus įsigyti butą, galų gale pabaigti studijas Vilniaus pedagoginiame universitete (naujas mokymo įstaigos pavadinimas – Lietuvos edukologijos universitetas, – aut. past.), įsigyti motociklą ir gauti vairuotojo pažymėjimą“, – ryžtingai dėstė Justinas.

Jis teigė ne juokais ryžęsis pakeisti ir savo gyvenimo būdą. „Nuoširdžiai bandau mesti rūkyti, laikausi, nors būna sunku“, – prisipažino dainininkas. Atlikėjas teigė, kad planų turįs dar daugiau, o jį keistis paskatino laikas, praleistas televizijos studijoje ir ruošiantis pasirodymams.

„Susiimti paskatino projektai, kuriuose dalyvavau – „Šok su manimi“ ir „Chorų karai“. Keistis privertė jų rutina, kai nuolat buvau verčiamas judėti į priekį... Kai visa tai baigėsi, supratau, kad turiu pats save priversti. Už mus gyvenimų niekas nekeičia ir negali pakeisti“, – sakė J.Lapatinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje