Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dainininkė Eva: „Vakarais, kai galėčiau eiti į pasimatymus, aš labai noriu miego“

Jau kuris laikas iš TV ekranų ir žurnalų puslapių pasitraukusi dainininkė Eva (39) neslepia daugybės gyvenime įvykusių permainų. Tarp jų – ir naujas darbas, ir naujas etapas, prasidėjęs po tylaus išsiskyrimo su draugu Danieliumi Dženkaičiu.
Dainininkė Eva
Dainininkė Eva / Viganto Ovadnevo/„Žmonės“ nuotr.

Eva džiaugiasi, kad įsidarbino rimtoje didžiulėje įmonėje, kur atlieka kanceliarinį darbą administravimo skyriuje, tvarko dokumentus. Juk ji – viena iš nedaugelio muzikantų, dainininkų, kurie gyvena tik iš muzikos.

„Labai pavargau nuo tokio gyvenimo, nuo sezoninio, niekada neprognozuojamo uždarbio... Kiekvieną kartą galvok, ar tikrai užteks, apie santaupas net kalbos nebuvo... Tokia įtampa nėra maloni ir lengvai pakeliama. Be to, kai auga vaikai, turi galvoti ne tik apie save. Todėl aš nusprendžiau ko nors imtis“, – paaiškina moteris.

Tačiau ir koncertų neatsisakė. Renginiai paprastai vyksta vakarais ar savaitgaliais, tad darbui visiškai netrukdo. O ir darbdaviai koncertuoti nedraudžia.

Dainininkė nelinkusi dramatizuoti ir ne visai malonių asmeninio gyvenimo pokyčių – skyrybų su draugu Danieliumi, su kuriuo pragyveno aštuonerius metus.

„Mūsų su buvusiu draugu požiūriai į gyvenimą ir poreikiai buvo per daug skirtingi. Būna santykių, kurie kuria ką nors gero, o būna tokių, kurie pasmerkti sugriūti. Kurie save išgyvena ir užsibaigia. Šitų santykių baigtis, matyt, turėjo būti tokia.“

Paklausta, ar horizonte jau pučia nauji pažinčių vėjai, Eva skuba paneigti: „Aš gi neturiu laiko! Vakarais, kai galėčiau eiti į pasimatymus, aš labai noriu miego! Bet negi atrodau baisiai nelaiminga ar nusiverkusi? Mano gyvenimas nesugriuvo ir man tikrai nereikia jo pradėti kurti iš naujo. Santykiai tėra patirtis, pamoka, praeitas etapas.“

Interviu – žurnale „Žmonės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius