Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Manto Jankavičiaus žmona Ieva pagimdė trečią vaiką: tėvai jau išrinko vardą

Ši diena, spalio 9-oji, Manto Jankavičiaus (37) šeimai – ypatinga. Dainininko žmona Ieva Simniškytė-Jankavičienė (35) susilaukė trečios atžalos, praneša 15min.
Mantas Jankavičius su žmona Ieva
Mantas Jankavičius su žmona Ieva / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Du sūnus auginančių Manto ir Ievos šeimos gretas papildė nekantriai lauktas trečias vaikelis. Porai pirmadienį gimė dukra Upė.

Mantas džiaugiasi, kad dukrytė gimė sveika ir jos abi su mama jaučiasi gerai. Dainininkas sakė, kad laukdami trečiosios atžalos, kūdikio lyties jie nesureikšmino, bet žinia, jog gims mergaitė, tarsi pripildė laukimą pilnatvės.

„Auginti dukrą mums bus nauja patirtis. Labai tuo džiaugiamės“, – sakė dviejų jau ūgtelėjusių sūnų tėtis.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Mantas Jankavičius su žmona Ieva
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Mantas Jankavičius su žmona Ieva

Džiugią žinia, kad laukiasi trečiojo vaiko, M.Jankavičius su 15min pasidalijo vasaros viduryje. Tąkart atlikėjas sakė, kad šįkart laukdami vaikelio jiedu su Ieva jaučiasi kur kas labiau užtikrinti – juk šis laikotarpis jau puikiai pažįstamas. „Viskas daug ramiau, paprasčiau“, – anksčiau kalbėjo Mantas.

Visgi dabar, gimus trečiam vaikui, dainininkas sakė, kad laiką reikės planuoti ypač atsakingai, nes šeimos laukia ypatingas, pilnas naujų potyrių laikas, be to artėja įtemptas koncertų sezonas.

Gruodžio mėnesį Mantą drauge su Aiste Smilgevičiūte ir kitomis scenos žvaigždėmis matysime šimtmečio muzikinėje premjeroje „Eglė žalčių karalienė“, kurioje jam patikėtas pagrindinis – žalčio vaidmuo.

Taip pat gruodį klausytojai sulauks ir Manto akustinių žiemos koncertų, o juose – naujo albumo naujausiais hitais bei iki šiol niekur neįrašytomis dainomis iš spektaklių, kino filmų pristatymas.

15min primena, kad Mantas Jankavičius ir smuikininkė Ieva Simniškytė susituokė 2002 metais. Jankavičių šeima augina dvi atžalas. 2011-ųjų vasarį gimusį, 6-erių sūnų Herkų ir 10-metį Beną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius