-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daiva Starinskaitė tapo mama: atskleidė pirmagimio lytį

Pirmadienį atlikėja Daiva Starinskaitė su sužadėtiniu australų aktoriumi ir rašytoju Chrisu Leaney tapo tėvais. Porai gimė mergaitė.
Daiva Starinskaitė ir Chrisas Leaney
Daiva Starinskaitė ir Chrisas Leaney / 15min klijuotė

Šią džiugią naujieną portalui Žmonės.lt patvirtino Daivos Starinskaitės sesuo Justė. Ji džiaugėsi pagaliau tapusi teta ir pranešė, jog gimė mergaitė.

Kaip portalui Žmonės.lt sakė J.Starinskatė, aštuonerius metus Londone gyvenusių D.Starinskaitės ir C.Leaney kūdikis pasaulį išvydo birželio 20-ąją Vilniuje, kur nuo 2020-ųjų pavasario gyvenimą kuria jo tėvai.

„Oi, nelengva apibūdinti, koks tas jausmas tapti teta. Kaip tik neseniai pirmąkart laikiau vaikelį. Tai kažkokia dvasiškai labai stipri, pakylėta būsena, kuri man dar nebuvo patirta, tai labai sunku ją apibūdinti. Bet labai džiaugiuosi, kad sesuo tapo mama, kad vaikelis sveikas, kad tėveliai laimingi, kad viskas praėjo sklandžiai. Tikrai labai daug laimės. Manau, kad būsiu gera teta“, – portalui Žmonės.lt sakė J.Starinskaitė.

Justė pasakojo, kad vaikeliui vardo tėvai kol kas neišrinko. „Galbūt kai grįš namo iš gimdymo namų, tai pagalvos ramiai ir apsispręs“, – sakė ji.

M. Penkutės nuotr./Daiva Starinskaitė
M. Penkutės nuotr./Daiva Starinskaitė

Primename, kad anksčiau žinią apie laukimąsi grupės „Keymono“ vokalistė patvirtino portalui Žmonės.lt.

„Taip, dabar išgyvename tikrai labai gražų etapą“, – priėmusi Žmonės.lt sveikinimus sakė D.Starinskaitė.

D.Starinskaitė tada pasakojo, kad šiuo metu jos gyvenime netrūksta džiugių pamokų. O kitaip ir būti negali – artėjantis motinystės etapas dar nepažinta sritis.

„Kiekviena diena man – mokymosi diena. Juk reikia sužinoti daug dalykų, su kuriais nebuvau susidūrusi anksčiau. Džiugu, kad man pataria ir bičiulės, kurios turi vaikų, ir draugo sesuo, o ir pati vis ką nors skaitau internete. Labai domiuosi ir laukiu vaikelio. Abu labai laukiame ir džiaugiamės“, – prisipažino atlikėja.

D.Starinskaitė ir Ch.Leaney susipažino visai atsitiktinai. Prieš kelerius metus pasakodama jųdviejų istoriją Daiva pati stebėjosi, kokia ji netikėta ir romantiška.

„Vieną naktį ėjau namo iš susitikimo su drauge. Prie mano namų yra toks džiazo klubas. Išgirdau, kad jame groja kažkokia labai gera grupė. Nusprendžiau užsukti. Buvau visiškai viena, paklausiau tos grupės... Kitame klubo gale pamačiau pažįstamą. Bent man taip tada atrodė. Pamojavau, jis man pamojavo atgal. Priėjau ir žiūriu, kad iš tiesų ten – nepažįstamas... Pasakiau, kad supainiojau jį su kitu žmogumi. Tačiau ėmėme juokauti, kalbėtis... Galiausiai jis paprašė mano telefono numerio“, – yra pasakojusi D.Starinskaitė.

Vėliau Chrisas Daivai paskambino. „Po kelių savaičių susitikome, nuėjome į pasimatymą. Po to taip išėjo, kad visą laiką likome drauge...“ – sako ji.

2016 m. rugsėjo 19-ąją Chrisas Daivai pasipiršo. „Viskas įvyko man labai netikėtai. Keliavome po Graikijos salą, o jis ėmė ir taip netikėtai ten man pasipiršo. Iki tol draugavome trejus metus“, – prieš kelerius metus interviu prisiminė dainininkė.

Tiesa, prieš porą metų kalbinta atlikėja 15min teigė tuoktis neskubanti.

„Mes labai nesureikšminame vestuvių, susižadėjimas buvo kaip ženklas, kad norime būti kartu. Apskritai, vestuvės nėra man labai svarbios, tai nežinau... Kai vestuvės bus, tai bus. O gal ir nebus“, – 2020-aisiais 15min sakė D.Starinskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius