-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daiva Tamošiūnaitė-Budrė šįkart projekte „Kviečiu šokti“ patyrė kritikos ataką

Šeštadienio vakarą LNK projekto „Kviečiu šokti“ tiesioginio eterio metu negailestingos kritikos sulaukė Daivos Tamošiūnaitės-Budrės ir Tomo Slausgalvio pora.
Daiva Tamošiūnaitė-Budrė
Daiva Tamošiūnaitė-Budrė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ant parketo pastatę turistinę palapinę bei pasipuošę safari stiliaus kostiumais, šokėjai žiūrovams pademonstravo sambos stiliaus kompoziciją. Tačiau nors salėje susirinkę žiūrovai porai negailėjo aplodismentų, projekto komisija D.Budrę-Tamošiūnaitę ir T.Slausgalvį įvertino itin kritiškai. 

„Man sunku kalbėti ir vertinti. Mieliau jau pati šokčiau ant parketo. Nežinau, kaip gražiai pakomentuoti jūsų pasirodymą“, – sutrikusi kalbėjo kviestinė komisijos narė Natalija Bunkė. Poros atlikta samba jos visai nesužavėjo, tačiau pati neseniai naują šeimą sukūrusi vertintoja mėgino pateisinti šokėjus.

„Suprantu, kad Daivai labai sunku ruoštis projekte – reikia ir vaikais pasirūpinti, ir su vyru pabūti“, – svarstė ji ir įvertino porą aštuonetu.

LNK nuotr./Daiva Tamošiūnaitė-Budrė ir Tomas Slausgalvis
Daiva Tamošiūnaitė-Budrė ir Tomas Slausgalvis

Nepatenkintas pasirodymu liko ir komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis. „Budrė su Slausgalviu mane taip supykino… Man ir liūdna, ir pikta. Ir dar kvadratu! Įlindote į palapinę, ji visa judėjo, nežinia, ką ten darėte, ir dar savo vyro akivaizdoje... Ir kai pradėjote šokti, nesupratau, ką ten darote“, – pasipiktinimą reiškė V.Pauliukaitis ir porą įvertino vos keturiais balais.

Penketą porai skyrė komisijos narė Ieva Šimukauskienė, sakydama, jog šokėjų pasirodymas prilygo giminės baliui. „Šitas šokis man labai patiko. Jis man priminė vaikystės balius, o tiksliau, giminės balius“, – teigė I.Šimukauskienė, kuriai D.Tamošiūnaitė-Budrė priminė įkaušusią tetą, o T.Slausgalvis – gerai nusiteikusį pusbrolį.

D.Tamošiūnaitė-Budrė neįsižeidė

Pati D.Tamošiūnaitė-Budrė tikino, kad prasti komisijos įvertinimai jos neįskaudino. „Žinau, kad tai nebuvo stipriausias mano pasirodymas, taigi nieko negalėjau tikėtis. Daug skaudžiau būna, kai jautiesi paruošęs itin gerą pasirodymą, o komisija jame atranda nebūtų klaidų ir pasakoja, kaip mėginome jas užmaskuoti“, – teigė moteris. Anot jos, daug skaudžiau nei vertintojų balai ją paveikia negražios šnekos.

Paklausta, kaip vertina komisijos darbą projekte, D.Tamošiūnaitė-Budrė sakė, kad puikiai supranta jų darbo esmę: „Tai yra šou, jie turi pasakyti ką nors intriguojančio. Jei aš sėdėčiau komisijos gretose, daugelio dalykų neleisčiau sau pasakyti. Štai kodėl ten niekada neatsidursiu.“

Moteris tikino, besistebinti, kaip ilgai jai pavyko išsilaikyti projekte. „Maniau, kad jau seniai būsiu iškritusi – toks buvo mano planas. Esu dėkinga žmonėms, kurie mane palaiko – neabejoju, kad dauguma balsuojančių už mane, neskaičiuojant draugų, kolegų ir giminaičių, yra mano laidų žiūrovai, taigi ačiū jiems“, – sakė D.Tamošiūnaitė-Budrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius