Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dalia Ibelhauptaitė sureagavo į 50-ies sulaukusioms moterims skirtą kritiką: davė svarbų patarimą

„Svarbiausias dalykas, kurį turiu pasakyti visoms fantastiškoms Lietuvos moterims, esančioms penkiasdešimt plius, jeigu jums kas nors sako, kad jūsų jaunystė praėjo, tai netikėkite ir sakykite kaip Dalia Ibelhauptaitė: „F*ck off!“.
Dalia Ibelhauptaitė
Dalia Ibelhauptaitė / LNK ir asmeninio archyvo nuotr.

„Nes iš tiesų tokių metų jūs jau esate savyje prikaupusios didžiausią patirtį, pasitikėjimo, jėgos, meilės aplinkai ir kitiems ir jūs turite visa tai investuoti į žmones, o ne užsidaryti...“, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ rėžė Lietuvos ir Didžiosios Britanijos režisierė Dalia Ibelhauptaitė.

LNK nuotr./Dalia Ibelhauptaitė
LNK nuotr./Dalia Ibelhauptaitė

Moteriai 56-eri, tačiau, nepaisant visų pasiekimų, ji net neketina sustoti, kopia į naujas viršūnes. Praėjusiais metais kartu su sutuoktiniu, garsiu aktoriumi ir kino režisieriumi Dexteriu Fletcheriu Dalia pristatė 150 milijonų dolerių kainavusį filmą, kuriame ne viena Holivudo žvaigždė.

Asmeninio archyvo nuotr./Dalia Ibelhauptaitė
Asmeninio archyvo nuotr./Dalia Ibelhauptaitė

„Mes galvojame, kad esame geriausi, mes galvojame, kad visas pasaulis mūsų labai nori, ir kad tai, ką mes turime, tai visi tuoj pat nugrius iš laimės, ir mes būsime praktiškai kaip sekantis Jėzaus atėjimas. Taip nėra. Tu turi žinoti, kad negalėsi klysti, nes tame mastelyje, į kurį aš atėjau, klaidų negali būti ir antro pakartojimo nėra. Ir tai nėra nepasitikėjimas, tai, atvirkščiai, yra labai didelis tikėjimas savimi ir realistiškas savo jėgų įvertinimas“, – pasakojo Dalia.

Asmeninio archyvo nuotr./Dalia Ibelhauptaitė
Asmeninio archyvo nuotr./Dalia Ibelhauptaitė

Kodėl dirbti kino filmų prodiusere ji sutiko tik dabar, nors tokio pasiūlymo sulaukė ne kartą? Ir kodėl Dalia sako, kad atsidūrus Holivude klysti negalima? Gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ – pirmadieniais vakarą, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius