-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar vienas K.Meschino atsakas: tvirtina, kad buvo neteisingai apkaltinta

Po savaitgalį kilusios sumaišties dėl „Burger King“ restorano reklamos ir jo epicentre atsidūrusios Karolinos Meschino – mergina pateikė dar vieną atsaką. Socialiniuose tinkluose ji pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame nuosekliai pasakoja, kaip iš tikrųjų viskas įvyko ir ką jai per šį laiką teko išgyventi.
Karolina Meschino
Karolina Meschino / Asmeninio albumo ir „Headline“ nuotr.

Praėjusį savaitgalį socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino išgyveno ne patį lengviausią laikotarpį – dėl neapdairiai padarytos „Burger King“ restorano reklamos, mergina savaitgalį sulaukė nemažai kritikos.

Ir nors Karolina pripažino padariusi klaidą, tačiau internautai vis tiek rašė neapykantos žinutes, liko nesupratę jos poelgio. Visgi pirmadienio vakarą ji pasidalijo dar vienu vaizdo įrašu, kuriame tvirtina, kad internete paskleista informacija nėra visiškai teisinga.

„Kadangi jau praėjo keletas dienų ir esu ramesnė, nebelaikau pykčio ir tiek nebeverkiu, pagaliau noriu pasisakyti. Dažniausiai, kai vyksta tokie skandalai, yra rekomenduojama nieko nekomentuoti, palaukti, kol viskas praeis.

Taip, ši taktika veikia, kai jautiesi dėl kažko labai kaltas arba padarai didžiulę klaidą. Bet, kadangi viskas tęsiasi ir man toliau skambinėja žurnalistai bei susilaukiu daug visokiausių žinučių, nusprendžiau jums dar kartą parodyti vaizdinę medžiagą“, – vaizdo įrašą pradėjo K.Meschino.

Karolina paminėjo ir žurnalistą, laidų vedėją Andrių Tapiną, kuris socialiniuose tinkluose taip pat pasidalijo įrašu dėl merginos poelgio. Vis tik ji sako, kad įraše paminėtas kitų žmonių raginimas apsilankyti „Burger King“ restorane, nėra tiesa.

„Ji skirta tiems, kurie nesupranta situacijos. Aš likau apkaltinta dėl dalykų, kurių nesakiau ir nedariau. Kaip ir minėjo Andrius, mano instagramo istorijos buvo visą parą viešos ir jokioje formoje nebuvo paminėta jokio kvietimo, raginimo žmones atvykti į „Burger King“.

Po įžeidinėjimų serijos jis nutarė parašyti postą feisbuke, kuris susilaukė didžiulio dėmesio. Galiu pasakyti, jog tikrai keistai pasijaučiau galvodama, jog nebus žmonių „Akropolyje“, tai taip, skatinu jus ragauti mėsainių užsisakant juos į namus“, – kalbėjo mergina.

Karolina vaizdo įraše paaiškina, kad į restoraną vyko nesuprasdama, jog jame gali būti tokia didelė eilė žmonių. O žmonės jame, kaip ji pati sakė, susirinko ne dėl jos reklamos.

„Aš tikrai suprantu, kad dabar yra tikrai labai sunkus ir jautrus metas, sulaukiau daug žinučių. Aš pati ten vykau nežinodama, jog 21 valandą bus tokia didelė eilė. Tą patį vakarą pasiteisinau, atsiprašiau sekėjų už blogą pavyzdį, kad vykau į prekybos centrą.

Nepažeidžiau jokių įstatymų, žmonės ten būriavosi tikrai ne dėl mano reklamos. Man ten atvykus didžiulė eilė jau buvo. Ironiškiausia, kad likau nukryžiuota dėl vieno asmens skleidžiamos dezinformacijos“, – toliau kalba K.Meschino.

Mergina labiausiai negalėjo patikėti, kad po šio įvykio sulaukė daugybės piktų žinučių – jose ne tik jai grasinama, bet ir jos šeimai. Dėl susiklosčiusios situacijos Karolina buvo pagalvojusi ir apie teisininkus.

„Už ką? Už tai, jog grįžusi į automobilį iš karto visiems sakiau nedaryti mano klaidos? Visą vakarą bandžiau tai kartoti. Žinoma, dėl šios situacijos kalbėjau ir su teisininku, kuris sakė, jog tikrai galėčiau paduoti šį asmenį į teismą. Susilaukiau žinučių, linkinčių susirgti, numirti man, mano šeimai.

Bet aš nežinau, ar to reikia. Nesu toks kerštingas žmogus. Esu kaip ir užsiauginusi storą odą, tačiau vis tiek jaučiuosi užpulta. Ir, apskritai, kokie visi dabar pasidarę šventuoliai, randa prie ko prisikabinti. Dabar parduotuvėse yra visiška psichozė, bet va, įdomiau yra apkaltinti mane. Galvojau jau šeštadienį, kad pagimdysiu iš streso“, – vaizdo įraše kalbėjo Karolina.

15min bandė susisiekti ir su Andriumi Tapinu, tačiau kol kas nesėkmingai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius