Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deividas Šemberas ir Oksana Zlatkovaitė susilaukė pirmagimės: „Tikiuosi, bus panaši į mamą“

Džiugios naujienos ilgamečio Lietuvos futbolo rinktinės gynėjo, dabar jau buvusio futbolininko Deivido Šembero (40) ir jo žmonos Oksanos Zlatkovaitės-Šemberienės (35) gyvenime. Judviejų gražią šeimą papildė pirmasis vaikas – porai prieš kelias dienas gimė mergaitė.
Oksana Zlatkovaitė ir Deividas Šemberas
Oksana Zlatkovaitė ir Deividas Šemberas / Rūtos Matilionytės nuotr.

„Man žmona padovanojo nuostabią dukrą. Kol kas sunku apsakyti jausmus, sunkiai sekasi įvardinti, ką jaučiame, bet neabejotinai esame beprotiškai laimingi“, – 15min patvirtinęs žinią kalbėjo Deividas Šemberas.

Prieš tris dienas gimusiai mergaitei tėvai tikriausiai suteiks Lukrecijos vardą. Žinomas vyras juokiasi, kad iki dukters gimimo virė įnirtingos diskusijos, todėl kol kas dar sunku pasakyti, koks bus galutinis variantas.

„70 proc. vardo dukra turi, bet dar vyksta diskusijos. Vardo klausimas tapo derybų objektu (juokiasi). Bet jau matau, kad man sunkiai pavyks išsiderėti, tai rinksimės mamos sugalvotą vardą.

Oksanai labai patiko Lukrecija, o aš manau, kad kiekvienas vaikas, ateidamas į pasaulį, atsineša savo vardą. Būtent tokį atsinešė ir mūsų mažoji“, – nuotaikingai pasakoja Deividas.

Paklausus, ar jau gali pasakyti į kurį iš tėvų dukra panaši, žinomas vyras juokėsi: „Kol kas dukra dar labai maža, kiekvieną dieną keičiasi, tačiau labai tikiuosi, kad bus panaši į mamą, tikrai ne į mane. Duok Dieve, kad taip būtų.“

Rūtos Matilionytės nuotr./Oksana Zlatkovaitė ir Deividas Šemberas
Rūtos Matilionytės nuotr./Oksana Zlatkovaitė ir Deividas Šemberas

Apie naują gyvenimo etapą pora pranešė ir socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „Gyvas akmuo“, kur O.Zlatkovaitė prekiauja savo sukurtais aksesuarais.

„Gyvas akmuo“ ypatingose atostogose. Mažoji asistentė ganėtinai supratinga, tad kol močiutė myluoja, aš su malonumu pailsėčiau verdama karoliukus. Užsakymus priimu, tik va, su atrašymu tektų luktelti. Ačiū už supratingumą ir sveikinimus!“ – socialiniame tinkle rašė O.Zlatkovaitė.

15min primena, kad buvęs vienas geriausių Lietuvos futbolininkų D.Šemberas ir O.Zlatkovaitė susituokė 2018 metų balandžio 12-ąją. Romantiškus santykius pora iki vestuvių puoselėjo aštuonerius metus.

Deividas Šemberas iš pirmos santuokos su Agne Armoškaite (dabar Grigaliūnienė – red.) turi paauglį sūnų Gabrielių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius