Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 19 /10:46

Neblaivus prie vairo sulaikytas Deivydas Zvonkus: „Jei reikės, nusipirksiu dviratį“

Dainininkas Deivydas Zvonkus naktį iš antradienio į trečiadienį Vilniuje, Šventaragio gatvėje, buvo sustabdytas kelių policijos pareigūnų. Šiems patikrinus atlikėjo ir prodiuserio blaivumą, nustatyta, kad jis kiek viršija maksimalų leistiną lygį – atlikėjas „įpūtė“ 0,5 promilės.
Deivydas Zvonkus
Deivydas Zvonkus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Deivydas Zvonkus

34-erių D.Zvonkus trečiadienio rytą portalui Žmonės.lt sakė nesiginčijęs dėl savo kaltės. „Pervertinau savo išblaivėjimą, pats sau atrodžiau blaivas, nes nuo paskutinio mano alkoholio vartojimo buvo praėję pakankamai daug valandų, atrodė, kad viskas išgaravo. Bet elektronika parodė kitaip“, – kalbėjo jis.

D.Zvonkus teigė, kad jei būtų įtaręs, jog gali įpūsti daugiau nei leistiną normą – 0,4 promilės – tikrai nebūtų sėdęs prie vairo. „Dabar, kai jau taip atsitiko, ką padarysi. Sąžiningai sumokėsiu man priklausančią baudą“, – teigė prodiuseris.

Jei vairuotojui nustatomas lengvas girtumo laipsnis (nuo 0,41 iki 1,5 promilės), gresia 1000-1500 Lt bauda su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienerių iki pusantrų metų.

D.Zvonkus šiuo metu laukia svarstymo, kurio metu bus nuspręsta, kokia tiksliai nuobauda jam bus skirta. Jis tikino rasiantis išeitį net jei netektų teisės vairuoti. „Aš žaidžiu pagal taisykles, jei taip priklauso, kad man turi atimti teisę vairuoti, atims. Pats prisidirbau, pats tą nepatogumą iš išsispręsiu. Jei reikės, gal dviratį nusipirksiu“, – svarstė jis.

Prodiuseris teigė, kad policininkai jį sustabdė ne reido metu. 15min.lt šaltinių policijoje žiniomis, „Mercedes-Benz“ automobiliu važiavęs D.Zvonkus užkliuvo įslaptintu automobiliu patruliavusiems pareigūnams, mat pagal atlikėjo automobilio valstybinį numerį nustatyta, kad prodiuseris yra nesumokėjęs anksčiau gautos baudos.

D.Zvonkus – ne vienintelis popmuzikos pasaulio atstovas pastarosiomis dienomis užsitraukęs kelių policijos nemalonę.

Vairavimu apsvaigus nuo alkoholio apkaltintas dainininkas Andrius Rimiškis šią savaitę pareiškė teisybės ieškosiąs teisme. Atlikėjas teigia, kad praėjusį sekmadienį automobilį, kuriuo jis važiavo, sustabdžiusių policijos pareigūnų kaltinimai yra melagingi. Priešingai nei D.Zvonkus, Andrius Rimiškis neneigia vartojęs alkoholio, tačiau ginasi savo automobilio nevairavęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius