-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieva Krivickaitė kviečia padėti serganties vaikams: „Skaudūs filmai įkvepia veikti“  

Ieva Krivickaitė iš Plungės tapo žinoma visoje Lietuvoje, kai dar būdama paauglė pradėjo tikrą gerų darbų maratoną. Mergina rinko pinigus vėžiu sergantiems vaikams ir tapo daugelio jų drauge.
Ieva Krivickaitė
Ieva Krivickaitė / Stop kadras

Ievos žygdarbiai buvo įvertinti „Lietuvos garbės“ apdovanojimu. Šį vakarą televizijos žiūrovus Ieva kviečia žiūrovus pažiūrėti skaudų, bet optimizmo mokantį filmą „Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“ ir drauge pagelbėti sergantiems vaikams.

Ieva nusifilmavo „Gero kino vakaro“ rubrikos anonse, kuriame rekomenduoja filmą „Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“: „Nors filmas yra persmelktas liūdesio, jame netrūksta ir šviesių, nusišypsoti ir net nuoširdžiai nusikvatoti priverčiančių siužeto vietų. Tai tikrai labai graži, įkvepianti ir pamokanti istorija“, – sakė Ieva.

Filmo herojė Heizel galvojo tik apie savo ligą. Net neturėjo minties, kad kažkas galėtų ją įsimylėti, kad kažkam ji gali būti graži.

Tačiau gyvenimas turi parengęs ne vieną staigmeną. Filmas „Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“ – ne tik šilta meilės istorija, bet ir įkvepiantis pasakojimas apie tai, kaip reikia mėgautis gyvenimu. Filmą žiūrėkite šeštadienio vakarą per TV3.

Ieva Krivickaitė prisipažįsta, kad filmams daug laiko neturi, bet mėgsta įvairių žanrų kiną, priklausomai nuo nuotaikos. Nevengia ir tų, kurie primena sunkią kasdienybę: „Tokiuose filmuose dažnai matau situacijas, kurias sergantys vaikai išgyvena realybėje. Tačiau darau viską, kad skausmo jie patirtų kuo mažiau, o tokie filmai atneša įkvėpimo“.

Šiuo metu Ieva labiausiai stengiasi dėl cukriniu diabetu sergančių vaikų. Pati Ieva gyvena su cukriniu diabetu, todėl sako puikiai suprantanti savo likimo brolius, o jiems tenka iškęsti nežmonišką kiekį adatos dūrių: „Pirmo tipo cukriniu diabetu sergantis vaikas per dieną, tam kad sužinotų savo cukraus kiekį kraujyje, turi įsidurti iki 20 kartų į savo mažus pirštukus. Ir tai tik tam, kad sužinotų kokia situacija yra organizme, prieš valgį vaikai kaskart leidžiasi insulino injekcijas į pilvą ar kojas“, – pasakoja Ieva.

Todėl Ieva visus kviečia prisidėti prie gerumo fondo „Ne apie mane“ organizuojamos akcijos, kuri ir yra būtent apie tuos skausmingus dūrius į pirštus.

„Mažiukai vaikai ypač jautriai reaguoja į dūrius, nes paaiškinti dvejų metų neturinčiam vaikui, kad visa tai yra tam, kad jis gyventų – sudėtinga. Dūrių į pirštus galima sumažinti nuo 70 iki 14 per savaitę, turint specialius sensorius, kurių kaina savaitei siekia 55eur.“

Jei norite pagelbėti sergantiems vaikams ir kviečiame aukoti į „ne apie mane“ sąskaitą arba aukok.lt portale. O daugybę įkvepiančių vaikų istorijų galima paskaityti feisbuko paskyroje „Ne apie mane“.

Informacija, norintiems paaukoti:
VšĮ „Ne apie mane“
Įmonės kodas: 304224739
Sąskaitos Nr. LT387300010146904805
Swedbank AB, banko kodas 73000, BIC – HABALT22
Taip pat galite paaukoti paspaudę ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius