Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2023 09 10

Diana Dargienė – apie muzikos atsisakiusią dukrą Unę ir pamokas garsenybių vaikams

„Galite rašyti – atlikėja, per brūkšnelį fortepijono, vokalo mokytoja“, – šypteli neseniai skyrybas su vyru išgyvenusi dainininkė Diana Dargienė, prieš kelerius metus sėkmingai pasukusi į pedagoginę veiklą. Vokalo ir muzikavimo subtilybių šiai dienai ji moko ne tik būrį vaikų, tarp kurių – ir garsių atlikėjų atžalos, bet ir suaugusius. Tiesa, savo patirtį perdavusi ir dukrai Unei, kuri dar prieš penkmetį pasirodydavo scenoje kartu su mama, Diana šio dueto pasigedusiems turi žinių: „Unė pasirinko kitą kelią“.
Diana Dargienė su dukra Une ir mokiniu Kristupu Bunkumi
Diana Dargienė su dukra Une ir mokiniu Kristupu Bunkumi / Asmeninio albumo nuotr.

Tačiau apie viską – nuo pradžių. Sutikusi pasikalbėti su portalu Žmonės.lt, Diana Dargienė neslėpė, kad laiko pokalbiui atrasti nėra lengva – jos dienos šiuo metu užpildytos vokalo ir fortepijono pamokomis.

Į pedagoginę veiklą ji pasakojo pasukusi prasidėjus karantinui, kai teko ieškoti sprendimų, kaip išgyventi. Iki to laiko draugų vaikus pianinu groti mokiusi moteris nusprendė, kad tokia patirtis bei konservatorijoje baigta fortepijono klasė puikiai pasitarnaus – visas kraitis naujai veiklai.

„Tiesa, dar iki projekto „Holivudas“, kuriame dalyvavau, mokiau vokiečių kalbos. Gebėdama dėstyti, nusprendžiau apjungti savo gebėjimus ir per karantiną pradėjau vesti nuotolines pamokas. Supratau, kad turiu ilgą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius