Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„DiArchy kodas“ laidoje po plentvoliu besiguliantis Arvydas bandys žmonos kantrybę

Šį pirmadienį, lapkričio 10 dieną, 20.35 val. magiškos TV3 laidos „DiArchy kodas“ žiūrovai pamatys, ką gali atrodytų menkas žmogaus kūnas – Arvydas gulsis po 14 tonų sveriančiu, gatvėms tiesti naudojamu plentvoliu.
DiArchy kodas
DiArchy kodas / TV3 nuotr.
Temos: 1 „DiArchy“

Šį kartą Diana galės tik palaikyti brolį – jos vyras Virgis griežtai atsisakė leisti žmonai dalyvauti tokiame pavojingame eksperimente. TV3 laidos „DiArchy kodas“ iliuzionisto Arvydo sprendimu nesidžiaugė ir jo žmona Aurelija.

„Šis triukas man asmeniškai atrodė pats pavojingiausias. Eksperimento metu labai jaudinausi, tai tikriausiai daugiausiai emocijų kainavęs vyro pasiryžimas“, – apie pirmadienį TV3 laidoje „DiArchy kodas“ rodomą triuką pasakoja Arvydo žmona.

Plentvoliui pajudėjus ir pasiekus Arvydo kojas, Aurelija užsidengė akis – kaip pati teigia, toliau žiūrėti ji nebeįstengė. Vis dėlto norinčių pamatyti šį neįtikėtiną žmogaus ir mašinos susidūrimą atsirado nemažai. Ypač aistringai reagavo grupelė italų, tuo metu viešėjusių Trakuose ir pasiprašiusių leisti viską stebėti iš arti. Pribėgę prie pat volo, kad įsitikintų, jog tai ne apgaulė, jie garsiais šūksniais reiškė nuostabą dėl nematyto reginio.

Pavojingas eksperimentas magijos ir ekstremalių triukų laidoje „DiArchyi kodas“ – pirmadienį, lapkričio 10 dieną, 20.35 val. tik per TV3.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius