Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dijora Petrikonytė apie darbą televizijoje: „Mano amplua – katastrofa“

Modelio karjera, už kurią dėkinga mamai, mėnesis neįprastos dietos ar savaitė be maisto, svarbiausia veikla gyvenime – apie visa tai bei dar daugelį kitų dalykų „YouTube“ kanale talpinamos tinklalaidės „Su Žemaite“ kūrėjams atvirai pasakoja profesionalus modelis ir televizijos laidos „Gero vakaro šou“ vedėja Dijora Petrikonytė.
Dijora Petrikonytė ir Gerda Žemaitė
Dijora Petrikonytė ir Gerda Žemaitė / Agata Gri ir stopkadro nuotr.

Ne pirmą sezoną, kas savaitę vienos populiariausių lietuviškų televizijų eteryje pasirodanti kaunietė šypsosi – darbas su talentinga komanda jai davė daug patirties, pasitikėjimo savimi ir nuolatinį nuotykio potyrį.

„Mano amplua – katastrofa. Keista, kad žmonės juo tiki“, – apie humoristinėje vakaro pokalbių laidoje „Gero vakaro šou“ įkūnijamą personažą kalba jo atlikėja.

Ji iki šiol prisimena filmavimą, kuriame reikėjo groti muzikos instrumentais. D.Petrikonytė pasakoja ilgai galvojusi, kaip pralinksminti publiką pristatant akordeoną.

Dijora Petrikonytė/Asmeninio albumo, Dainiaus Ščiukos nuotr.
Dijora Petrikonytė/Asmeninio albumo, Dainiaus Ščiukos nuotr.

„Nusprendžiau užsikabinti jį kaip kuprinę, ant nugaros. O kiek komentarų buvo po transliacijos! Vadino ir kvaila, ir siūlė atleisti iš darbo, – su šypsena, be nuoskaudos prisimena laidos vedėja.– Ar žmonės tikrai nesupranta, kad esi tik personažas? Na, žinoma, visada gali būti, kad humoro laidos žiūrovai elgiasi taip pat, kaip mes – rašydami piktas pastabas taip iš tiesų negalvoja, o tiesiog juokauja“.

D.Petrikonytė patikina – darbas televizijoje niekada nebuvo jos siekiamybė, bet viskas tiesiog ėmė ir atsitiko.

Stopkadro nuotr./Dijora Petrikonytė ir Gerda Žemaitė
Stopkadro nuotr./Dijora Petrikonytė ir Gerda Žemaitė

Iki to laiko, kol tapo populiarios laidos vedėjų komandos nare, dabar viena gražiausių eterio atstovių neretai pavadinama mergina siekė modelio karjeros, baigė studijas universitete.

Mamos paauglystėje į modelių konkursą paraginta nueiti ir jį laimėjusi Dijora į kolekcijų pristatymus, fotosesijas bei atrankas buvo kviečiama ne kartą bei skirtinguose žemynuose.

Mačiusi, kai kai kurie modeliai dėl darbo badauja ar atvirkščiai – panyrą į pramogų kupiną kasdienybę bei netenka sutarčių, D. Petrikonytė sakė esanti dėkinga tėvams už įskiepytas vertybes, padėjusias susigaudyti gundančiame ir negailestingame mados pasaulyje.

Stopkadro nuotr./Dijora Petrikonytė
Stopkadro nuotr./Dijora Petrikonytė

Pašnekovė patikino – alinti savo organizmo dėl darbo jai nėra tekę.

„Bet dietos laikiausi dėl kitos priežasties – lažybų su draugu. Per karantiną nusprendėme, jog reikia sportuoti ir laikytis baltymų programos. Trisdešimt dienų valgiau tik tuną, agurkus ir kiaušinius. Tai buvo baisiausias mėnuo mano gyvenime! Ką laimėjau? Nieko! Tik įrodžiau sau, kad galiu pasiekti užsibrėžtą tikslą“, – sako Dijora.

Kartą ji šešias dienas gėrė tik vandenį, nes norėjo išsivalyti organizmą nuo toksinų ir šlakų.

„Vis sugalvoju kažką, – bendraudama su tinklalaidės „Su Žemaite“ kūrėja Gerda Žemaite šypsosi pašnekovė, – Bet pagrindinė mano veikla yra gyventi laimingą gyvenimą, o tai pirmiausia reiškia mylėti save“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius