-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dileta Meškaitė-Kisielienė pristato atostogų drabužių kolekciją: atskleidė, kodėl ėmėsi verslo

Prieš pusę metų žinoma dainininkė Dileta Meškaitė-Kisielienė nėrė į dar vieną kūrybinę veiklą ir pristatė savo kurtų maudymosi kostiumėlių kolekciją. Šią vasarą moteris pasitiks jau su praplėstu asortimentu ir drabužiais, skirtais atostogoms. Dainininkė teigia jaučianti didžiulį malonumą kuriant dizainus, tačiau visa idėja kilo iš asmeninio poreikio, kai to, ko norėjosi, ji tiesiog nerado parduotuvių lentynose.
Dileta Meškaitė-Kisielienė
Dileta Meškaitė-Kisielienė / Tomo Petrovskio nuotr.

Šį šeštadienį, „Lietuvos ryto“ televizijos laida „Gyvenimas versle“ pristatys trijų sėkmingą verslą sukūrusių moterų istorijas. Viena jų – žinomos dainininkės Diletos Meškaitės-Kisielienės, kuri vos prieš pusę metų pristačiusi savo maudymosi kostiumėlių kolekciją, tikrai nesitikėjo tokios jų sėkmės. Tačiau moteris atvirauja, jog jeigu ne draugės palaikymas, tas kelias, norus paverčiantis realybe, būtų užtrukęs dvigubai ilgiau.

„Aš visąlaik vis prie kažko kabinėdavausi: tai man nepatinka gumos, tai nepatinka spalvos, detalės, blizgučiai ar dar kažkas. Nerasdavau sau maudymosi kostiumėlio tokio, kurį norėčiau dėtis kiekvieną kartą važiuojant prie jūros. Mano pirma idėja buvo transformuojamas kostiumėlis, kuris iš vientiso gali virsti į atskirą, tai tokį ir pasidariau“, – apie verslo pradžią pasakojo dainininkė.

Tomo Petrovskio nuotr./Dileta Meškaitė-Kisielienė
Tomo Petrovskio nuotr./Dileta Meškaitė-Kisielienė

Nors Diletos idėja skamba gražiai, jog ji norėjo sukurti sau, o vėliau tuo dalintis ir su kitais, pats visas kūrybinis procesas – kur kas sudėtingesnis. Moteris neslepia, jog teko daug domėtis, mokytis, ieškoti konsultacijų ir įgyti žinių tokiose srityje, prie kurių anksčiau manė neprisiliesianti. Tačiau pradėtas verslas nešė gerus rezultatus ir netrukus Diletos vardu pavadinto prekės ženklo asortimentą papildys naujos kolekcijos.

„Ką tik iš siuvėjos pasiėmiau pirmus modelius – tai įvairi atostogų apranga: marškiniai, sijonai, suknelės, chalatai, palaidinės. Iš vienos pažįstamos buvau girdėjusi frazę, jog ji nesupranta, kaip žmonės, nebaigę mados mokslų, ne dizaineriai kažką kuria, kažką daro. Ir ši mintis mane stabdė, bet labai džiaugiuosi, kad ją perlipau. Nežinai tada, kai nelieti, kai nematai, o kai kažką darai, tada pradedi žinot“, – teigė laidos herojė.

Diletos kurti drabužiai gyvena Vilniuje ir Palangoje esančiame „Lelevi boutique“. Tai dainininkės geros draugės Agnės įkurtas verslas ir pasak moters, būtent ji yra tas žmogus, kurio dėka visos vizijos greitai virto realybe, pasitelkus motyvaciją bei verslumo gyslelę.

Tomo Petrovskio nuotr./Dileta Meškaitė-Kisielienė
Tomo Petrovskio nuotr./Dileta Meškaitė-Kisielienė

„Aš, ko gero, buvau pirmoji, kuri pamatė Diletos maudymosi kostiumėlius, pirmoji juos išbandžiau, galbūt net anksčiau už pačią Diletą. Tačiau pagrindinis patarimas, kurį jai daviau atsakydama į klausimą, kaip išvystyti verslą, buvo paprastas – tiesiog imi ir darai. Dažniausiai procesas bus ilgas, sunkus, bet rezultatas, jeigu įdėsi širdies, bus stebinantis, džiuginantis“, – teigė Agnė Leviškaitė.

„Gyvenimas versle“ – kiekvieną šeštadienį, 17:30 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius