-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė E.Ruškytė su vyru, F-1 pilotu N.Hulkenbergu susilaukė pirmagimės

Vasaros pradžioje Monake vestuviniais žiedais apsikeitę „Formulės 1“ pilotas Nico Hulkenbergas (33) ir lietuvių dizainerė Eglė Ruškytė (33) pranešė džiugią žinią – pora rugsėjo 24 d. susilaukė dukros.
Eglė Ruškytė ir Nico Hulkenbergas
Eglė Ruškytė ir Nico Hulkenbergas / Asmeninio albumo nuotr.

Apie pasaulį išvydusią mažylę lietuvių dizainerė pranešė savo socialinio tinklo paskyroje. Negana to, ji pasidalijo žavia mergaitės, kuriai buvo išrinktas Noemi Sky vardas, nuotrauka.

„Praėjusį penktadienį, rugsėjo 24 d., Noemi Sky Hulkenberg nusprendė pamatyti saulės šviesą ir padaryti mus išdidžiais tėvais. Mes visi jaučiamės gerai ir jau grįžome namo“, – žinia pasidalijo Eglė.

15min primena, kad apie tai, jog E.Ruškytė ir N.Hulkenbergas jau rudenį sūpuos savo pirmagimį, pranešė žurnalas „Žmonės“. „Vaikų dar neplanavome, bet kai sužinojau, kad laukiuosi, tik nudžiugome: mums abiem jau per trisdešimt – pats metas atžaloms“, – ten pat teigė Eglė.

Beje, apvalėjantį moters pilvuką buvo galima įžvelgti jau ir vestuvinėse poros nuotraukose. Dar anksčiau, po vestuvių, portalo 15min kalbinta Eglė aiškiai davė suprasti, kad naujienos apie nėštumą gali pasirodyti jau visai netrukus. „Greitu laiku galite tikėtis džiugių naujienų“, – paklausta apie vaikus teigė moteris.

Asmeninio albumo nuotr./Nico Hulkenbergas ir Eglė Ruškytė
Asmeninio albumo nuotr./Nico Hulkenbergas ir Eglė Ruškytė

Eglė ir Nico susituokė birželio 18 dieną Monake.

Kaip 15min pasakojo E.Ruškytė, jųdviejų su Nico vestuvėse dalyvavo tik artimiausi žmonės: abiejų tėvai, dvi geriausios draugės Eglės iš Lietuvos ir poros draugai, kurie gyvena Monake.

„Civilinę santuoką, pagal visus įstatymus, galėjome įteisinti Monake, Lietuvoje arba Vokietijoje. Kadangi abu esame Monako rezidentai, o ir mūsų namai čia, nekilo abejonių, kad tuoksimės Monake“, – sakė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius