Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dizainerė Mariana Višnevskaja pristatė kolekciją moterims ir mergaitėms

Visą savaitgalį Kaune vyksiančioje parodoje „Moters pasaulis“ profesionali konstruktorė, dizainerė, prekių ženklo „Adrika“ įkūrėja Mariana Višnevskaja pristatė ne tik moterims, bet ir mažoms mergaitėms kurtus drabužius, kuriuos demonstravo modelių agentūros „Catwalk“ modeliai.
Parodos „Moters pasaulis“ akimirka
Parodos „Moters pasaulis“ akimirka / Ilya Yakover nuotr.

„Niekada neplanavau kurti drabužių vaikams, tačiau jų pradėjo prašyti pačios klientės. Įvertinę mano drabužių patogumą, praktiškumą bei paprastumą, tokių pat nori ir savo vaikams. Ir tai natūralu. Mano drabužiai skirti moterims, vertinančioms minimalistinę klasiką, eleganciją, tvarką bei harmoniją. Spalvas bei faktūras parenku tokias, kad derėtų tarpusavyje ir puikiai tiktų biurui, gatvei ar vakarui. Pati nemėgstu nereikalingų detalių, todėl kurdama gerai apgalvoju kiekvieną siūlę, ir detales naudoju tik tam, kad jos išryškintų bei pabrėžtų moteriškumą. Mano kurtos suknelės neatveria daug nuogo kūno, tačiau jas vilkėdamos moterys atrodo seksualiai. Vertinu subtilų moteriškumą bei eleganciją”, – sako dizainerė.

Ilya Yakover nuotr./Parodos „Moters pasaulis“ akimirka
Ilya Yakover nuotr./Parodos „Moters pasaulis“ akimirka

Marianos kūryboje vyrauja minimalistinė klasika, išlaikyta elegancija, subtiliai pabrėžiamas moteriškumas bei seksualumas. Drabužiai neperkrauti detalėmis. Kūrėja beveik nenaudoja sagų, dažniau renkasi paslėptas spaudes. Jos silpnybė – kišenės.

Dizainerė dažniausiai vilki savo pačios kurtus drabužius. Derina juos tarpusavyje, todėl, išvengia dienų, kai nėra kuo apsirengti.

„Žymiai lengviau ir paprasčiau gyventi, kai spintoje visi kabantys drabužiai dera tarpusavyje. Šiuo metu turiu maždaug dešimt vienetų dėvimų drabužių ir man jų pakanka“, – žaviai šypsosi kūrėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius