Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dukart nualpusi grupės „Kitokios“ narė Rosita Valančiūtė atsidūrė ligoninėje

Šventinis šurmulys, greitas gyvenimo tempas, koncertai bei renginiai – visur beskubėdama merginų grupės „Kitokios“ narė Rosita Valančiūtė pamiršo pasirūpinti savimi, todėl savaitgalis jai prasidėjo...ligoninėje su lašeline.
Rosita Valančiūtė ligoninėje
Rosita Valančiūtė ligoninėje / Asmeninio albumo nuotr.

„Ketvirtadienį po koncerto grįžau namo, o penktadieni nuėjau tiesiai į ligoninę. Iškart paguldė ir pastatė lašelinę. Paaiškėjo, kad labai nusilpęs organizmas. Ketvirtadienį su grupe koncertavome vaikų namuose, kuriuose dukart nualpau...Tai buvo paskutinis lašas, po kurio nusprendžiau kreiptis į medikus“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Rosita.


Mergina teigė, kad jau pailsėjo ir atsigavo, o tikslesnius rezultatus daktarai pateiks kiek vėliau, nes pirmadienį dar laukia pakartotiniai tyrimai. Nors ir akivaizdu, kad atlikėjai reikėtų atsipūsti, mergina teigė, kad jau šeštadienį pasiprašė iš ligoninės namo.

Asmeninio albumo nuotr./Rosita Valančiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Rosita Valančiūtė

„Turėjau išeiti tik pirmadienį, bet „pabėgau“ jau šiandien, nes visos procedūros jau baigtos, beliko pirmadienį pasidaryti pakartotinius tyrimus. Blogiausia, kad dėl jų beveik nieko negaliu valgyti, nes reikia išsivalyti organizmą“, – pasakojo R.Valančiūtė ir pridūrė, kad gulėti lovoje nėra laiko, mat ir kalėdines dovanas dar reikia spėti nupirkti.

Vis dėlto mergina teigė supratusi, kad šis įvykis –  jai pamoka, kad reikia laiku ir sveikiau maitintis bei rasti laiko poilsiui. Juolab, kad mergina prisipažino turinti silpną imunitetą, todėl ligos prie jos ir taip „kimba“.

„Dirbu, koncertuoju ir dar tas švenčių šurmulys... Mano ir šiaip jau silpnas imunitetas, todėl visos ligos „kimba“. Šaunu, kad turiu gerą humoro jausmą, todėl stengiuosi neprarasti geros nuotaikos. Vis dėlto po šito įvykio pasimokiau, kad reikia sveikiau maitintis ir daugiau ilsėtis“, – kalbėjo optimistiškai nusiteikusi Rosita.

Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Kitokios“ ir Soliaris
Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Kitokios“ ir Soliaris
VIDEO: „Kitokios“ ir Soliaris – „Kalėdų naktį tylią“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius