Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Duomenys apie S.Lipnės nėštumo nutraukimą nutekinti „pletkų“ forume: „Surasiu, kas tai padarė“

Nuomonės formuotojus ir parduotuvių „Simitri“ įkūrėjus Simoną (30) ir Mindaugą (35) Lipnius metų pradžioje pasiekė netikėta žinia – jie laukiasi ketvirto vaiko. Vis tik jam nebuvo lemta gimti – nėštumą reikėjo nutraukti. Apie tai Simona viešai nekalbėjo, tačiau informacija išplito apkalbų platformoje „Discord“. Ketvirtadienį socialiniuose tinkluose S.Lipnė prabilo apie tai, kas galėjo nutekinti jos sveikatos duomenis.
Simona Lipnė
Simona Lipnė / Gretos Skaraitienės / 15min nuotr.

Simona Lipnė instagrame pasakojo, kad apie ketvirto vaiko laukimą sužinojo Tenerifėje, iš kurios mėnesiui su šeima turėjo vykti į Braziliją. Kadangi skrendant į egzotiškas šalis rekomenduojami skiepai, Simona pasiskiepijo pirmosiomis nėštumo dienomis to visai nežinodama. Be to, ji gėrė antidepresantus ir leidosi stiprius vaistus nuo migrenos, tad ją nuo pat pradžių kankino nerimas dėl kūdikio sveikatos.

Nors Tenerifėje ir Brazilijoje gydytojai tikino, kad viskas gerai, Lietuvoje paaiškėjo, jog vaisius nėra sveikas ir jeigu ji nuspręstų lauktis vaikelio, tikėtina, kad jis mirtų dar įsčiose, o jei gimtų, neišgyventų. Simona priėmė sprendimą nutraukti nėštumą, tačiau šios žinios tuomet neviešino.

Asmeninio archyvo nuotr./Simonos ir Mindaugo Lipnių atostogos Brazilijoje
Asmeninio archyvo nuotr./Simonos ir Mindaugo Lipnių atostogos Brazilijoje

„Praėjo keturi mėnesiai ir galiu apie tai papasakoti, bet tada nenorėjau ta tema šnekėti ir kad išvis kas nors sužinotų – tiesiog norėjau, kad tai baigtųsi“, – pasakojo Simona.

Deja, atsitiko tai, ko ji mažiausiai norėjo – privati informacija buvo nutekinta ir paviešinta apkalbų platformoje „Discord“. Simona savo gimtadienio rytą šokiruojančią žinią sužinojo iš draugės.

„Aš tik ką buvau praradusi vaiką, tik ką pasidariusi išsivalymą ir kažkas iš Santariškių personalo drįso padaryti tokį dalyką – nutekinti privačią informaciją. Parodžius daktarei, ji pasakė, kad čia mediciniškai visiškai tiksliai įvardinta, kas buvo atlikta, ir tai yra taip šlykštu. Neturėjau laiko ar noro gilinti to skausmo, tad tai nukėliau, bet aš vis tiek surasiu, kas tai padarė – visi, kurie atsivertė, žiūrėjo mano bylą, matysis.

Negalima taip daryti. Čia toks asmeniškas dalykas, taip skaudu – kalbama ne apie nagų ar plaukų spalvą, o yra apie prarastą gyvybę. Gėda ir tiek. Niekas neturi teisės viešinti tokių dalykų. Tiesiog reikia kažkiek žmogiškumo turėti, nes visas tas laikotarpis nuo vasario mėnesio man buvo beprotiškai sunkus. Nemoku apsakyti, kaip buvo šlykštu“, – atvirai pasakojo Simona Lipnė.

Pirmą kartą istoriją apie vaikelio netektį Simona ir Mindaugas Lipniai papasakojo žurnalui „Žmonės“. Garsiai kalbėti skaudžiomis asmeninėmis temomis pora nusprendė tik todėl, kad užkirstų kelią pramanams.

Mindaugas neslepė – vaikelis buvo labai laukiamas. Šeima kruopščiai ruošėsi naujo nario atėjimui, keitė planus, persidėliojo kone visą gyvenimą. Tačiau viskas baigėsi ne taip, kaip tikėjosi. Tokiomis akimirkomis nemažai porų palūžta, tik ne jų...

„Tik vienas kito palaikymas numalšino skausmą ir mus dar labiau sustiprino“, – atvirai sakė abu.

Išskirtinis Lipnių interviu apie prarastą kūdikį, išgyventą krizę ir milijoninį verslą bei dar vieną rimtą Simonos išbandymą – žurnale „Žmonės“ ir portalo Žmonės.lt prenumeratoriams. Skaityti galite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius