Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džiugi žinia „One Direction“ gerbėjams: 2020 metais vaikinai grįš į sceną, bet be vieno nario?

Grupės „One Direction“ fanai gali džiūgauti – užsienio žiniasklaida skelbia, kad 2016 m. išsiskirstę vaikinai ir vėl planuoja grįžti į muzikos sceną. Lažybininkai spėja, kad tai bus jau šiais metais.
„One Direction“ (iš kairės): Liamas Payne'as, Louisas Tomlinsonas, Niallas Horanas ir Harry Stylesas
„One Direction“ (iš kairės): Liamas Payne'as, Louisas Tomlinsonas, Niallas Horanas ir Harry Stylesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„One Direction“ gerbėjai gali jau taupyti koncertų bilietams, nes prognozuojama, kad „Best Song Ever“ hito atlikėjai šiais metais vėl susijungs.

Grupės, kurią sudarė Harry Stylesas, Liamas Payne'as, Louisas Tomlinsonas, Niallas Horanas ir Zayn Malikas, vadybininkas atskleidė, kad grupei nusprendus susivienyti, tikėtina, kad Zaynas su ja nepasirodys.

Vis dėlto panašu, kad tarp vaikinų nebuvo jokių ginčių, tai patvirtino Niallas, kalbėdamas su „The Telegraph“ žurnalistais.

15min primena, kad prieš 4 metus grupė nutraukė savo veiklą, žadėjo padaryti mažiausiai metų trukmės pertrauką – vieni norėjo pailsėti, o kiti imtis solinių projektų.

„Jie pilnai užsitarnavo bent metų pertraukos, per kurią galėtų skirti dėmesio soliniams projektams. Tarp jų nėra perbėgusi jokia juoda katė, jie visi bendrai priėmė šį sprendimą“, – „The Sun“ anksčiau sakė vienas šaltinis.

2010-aisiais veiklą pradėję ir stulbinamos sėkmės visame pasaulyje sulaukę „One Direction“ vaikinai ištisus penkerius metus koncertavo be jokių didesnių pertraukų.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./2 vieta – „One Direction“ (75 mln. JAV dolerių)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./2 vieta – „One Direction“ (75 mln. JAV dolerių)

Tą kartą buvo skelbiama, kad grupės gerbėjoms nerimauti nereikėtų, mat „One Direction“ nežada galutinai išskirstyti ir šiek tiek pailsėję vėl imsis bendros kūrybinės veiklos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius