-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džordana Butkutė ruošiasi įspūdingam koncertui Klaipėdoje: jame skambės garsiausi hitai

Lietuvos pop muzikos ikona Džordana Butkutė Klaipėdoje surengs pavasariškos nuotaikos kupiną koncertą, kuriame skambės dešimtmečiais populiarūs ir nauji atlikėjos hitai.
Džordanos Butkutės koncertas festivalyje „Karklė“
Džordanos Butkutės koncertas festivalyje „Karklė“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Lietuvos muzikos karaliene tituluojamos Džordanos Butkutės koncertu klaipėdiečiai turės galimybę pasimėgauti kovo 16 d. naujoje uostamiesčio industrinėje renginių erdvėje „Renginių kombinatas“, rašoma pranešime spaudai.

Atlikėjos teigimu, Klaipėdoje ji žada užkurti išskirtinį vakarėlį, kuriame skambės ne tik žinomiausi kūriniai, bet ir jau publikos pamėgtos naujos dainos iš paskutinių atlikėjos albumų.

„Visuomet gera atvykti į Klaipėdą, kurios publika visada mene sutinka itin šiltai. Nekantrauju koncerto metu pasidalinti geriausiomis savo dainomis su klaipėdiečiais ir padovanoti jiems įsimintiną pavasario vakarą. Mano koncertų metu publika iš savo vietų pakyla jau nuo pirmų dainų, todėl šiam koncertui pasirinkome vietą, kurioje mano gerbėjai prie scenos galės nevaržomai judėti šokių aikštelėje“, – teigia atlikėja.

„Prokadras“ nuotr./Džordanos Butkutės koncertas
„Prokadras“ nuotr./Džordanos Butkutės koncertas

„Nemylėjau tavęs“, „Man patinka“, „Vienas namuose“, „Dėl tavęs“ – tai tik keli gerai žinomi lietuviškos muzikos perlai, kuriuos Klaipėdoje ketina atlikti jų autorė ir atlikėja Džordana Butkutė.

Bilietus į kovo 16 d. Džordanos Butkutės koncertą „Renginių kombinate“ galima įsigyti „Bilietai.lt“ platformoje. Pasak renginio organizatorių, bilietai į Džordanos Butkutės koncertą gali būti ir puiki dovana mylimai dailiosios lyties atstovei Kovo 8-osios proga.

Džordana Butkutė savo sceninę kelionę pradėjo dar 1986 metais kartu su grupe „Impulsas“.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Džordanos Butkutės koncertas festivalyje „Karklė“
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Džordanos Butkutės koncertas festivalyje „Karklė“

Vėliau Džordana pradėjo itin sėkmingą ir jau daugiau nei tris dešimtmečius trunkančią solinę karjerą bei iki šių dienų yra viena žinomiausių ir mylimiausių atlikėjų Lietuvoje. Jos diskografijoje – net 21 studijinis albumas. Prestižiniuose Muzikos asociacijos metų apdovanojimuose M.A.M.A. Džordana buvo apdovanota už viso gyvenimo nuopelnus lietuviškai muzikai.

Durys „Renginių kombinate“ į kovo 16 d. Džordanos Butkutės koncertą atveriamos 19 val. Koncerto pradžia – 20 val. Po koncerto susirinkusių laukia vakaro pratęsimas su DJ ir kokybiškos šokių muzikos ritmais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius