-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Ivanenka sutiktų įrodyti, kad N.Pareigytė nutraukė nėštumą

Daugiau nei prieš dvi savaites pasirodžiusiame interviu bendrovės „ICG kompiuteriai“ generalinis direktorius E.Ivanenka pasakojo, kad jo buvusi mergina, grupės „69 danguje“ narė N.Pareigytė, pasidarė abortą ir nutraukė judviejų vaiko gyvybę. Žurnalui „Privatu“ Eugenijus tikino, kad šie žodžiai yra tiesa, o ne kerštas, ir reikalui esant būtų įrodyti.
Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Jeigu reikės, galėsiu tai įrodyti. Tiesiog kreipsiuosi į privačią kliniką (į kliniką, kurioje Nijolei esą buvo nutrauktas nėštumas – aut.past.). Bet ne tai svarbiausia. Manau, dabar mes abu tylėsime, tiek ji, tiek aš... Be to, mano ir Nijolės ryšys nutrūkęs“, – kalbėjo Eugenijus.

Po pasirodžiusio atviro interviu E.Ivanenko teigė, kad visi aplinkiniai susiskirstė į dvi stovyklas: vieni palaikė Eugenijų, kiti – Nijolę. Pati N.Pareigytė  po straipsnio pasirodymo susisiekė su Eugenijumi.

„Ji tiesiog atsiuntė kelias SMS žinutes, bet neskambino. Mes nebendraujame. Tai buvo kelios piktos trumposios žinutės“, – žurnalui „Privatu“ sakė E.Ivanenka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius