Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

E.Ostapenka rengiasi vestuvėms

„Aš ją labai myliu ir esu pasiruošęs vesti. Noriu vaikų. Ruošiuosi Klaipėdoje išnuomoti gerą butą, kuriame gyvensime“, – tikino Eugenijus.
Eugenijus Ostapenko
Eugenijus Ostapenka / „Bombonešio“ nuotr.

Atlikėjas su nauja širdies drauge vienmete Jolanta susipažino prieš metus. Žurnalui „Privatu“ 32 metų vyras pasakojo, kad jo išrinktoji kadaise buvo ištekėjusi, augina dešimties metų dukrą. Tamsiaplaukės Jolantos tėvai – ūkininkai, o ji rūpinasi savo verslu – dešrų gamyba.

E.Ostapenka su draugu viešėdamas svečiuose Šilalėje susipažino su Jolanta, kuri tuo metu draugavo su kitu vyru. Su iškart į akį kritusia moterimi Eugenijus retkarčiais susiskambindavo, bendraudavo internetu. Sužinojęs, kad moteris paliko alkoholiu piktnaudžiaujantį draugą, atlikėjas nusprendė imtis ryžtingų veiksmų.

„Nuvažiavau pas ją į svečius, pasilikau kelioms dienoms, taip ir pradėjome draugauti. Man ta moteris labai patinka – paprasta, rimta, neišlepinta, švelni“, – žurnalui „Privatu“ pasakojo dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius