-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edilija Nikartaitė-Geltona trečiam vaikui galvoja ypatingą vardą: „Patinka tokie, kurių išvis nėra“

Šiemet gražiausių švenčių laukimas Edilijai Nikartaitei (34), kurią dažnas pamena kaip dainininkę Geltoną, labai ypatingas. Jau visai netrukus pasaulį išvys trečiasis jos vaikas, kurio gimimui ruošiasi visa šeima.
Edilija Nikartaitė-Geltona
Edilija Nikartaitė-Geltona / Emratos Photography nuotr. ir Gintares Amber-Style nuotr.

Prieš daugiau nei dešimtmetį iš viešumos pasitraukusi Edilija šiemet su artimaisiais ruošiasi ne tik Kalėdų Senelio sutiktuvėms, bet ir skaičiuoja paskutines savaites iki naujo šeimos nario atvykimo.

„Tik tie paskutiniai mėnesiai būna patys ilgiausi“, – sako Edilija. Dviejų vaikų mama užsiminė, kad remiantis gydytojų prognozėmis turėtų gimti berniukas.

„Nors nuo staigmenos nesame apdrausti, bet, panašu, kad laukiame broliuko. Tik dukra labiau norėjo sesutės, o mažajam buvo visiškai nesvarbu“, – juokiasi Edilija.

Kuo greičiau susitikti su broliu skuba ir 10-metė dukra Lela bei 5-metis sūnus Grainius. Kasdien skaičiuodami dienas iki gražiausių metų švenčių, jie nepamiršta pasiteirauti, kada galės džiaugtis ir „nauju leliuku“.

Ji džiaugiasi, kad nėštumas, nors kupinas malonaus nerimo, buvo lengvas, o ir mylimam vyrui Modestui Bložei naktimis į parduotuvę neteko lakstyti.

„Nė su vienu nėštumu nesusidūriau su jokiais išskirtinumais. Net laukiau, kada aš užsinorėsiu tų raugintų agurkėlių, bet niekas nepasikeitė – saldumynų ir toliau nemėgstu“, – juokiasi moteris, išdavusi, kad visada svajojo apie tris vaikus.

Ir nors po kiekvieno gimdymo atrodė, kad jau tikrai gana, Edilija džiaugiasi, kad svajonės – tikrai pildosi.

„Po dukters gimimo maniau, kad viskas, turiu savo išsvajotą dukrą, gimus sūnui galvojau, kad dabar jau tikrai gana, bet praėjus ketveriems metams vėl atsirado noras. Tuomet suvokiau, kad visada norėjau trijų vaikų, ir pagalvojau: „Kada daugiau, jei ne dabar“, – sako Edilija.

Emratos Photography nuotr. /Edilija Nikartaitė-Geltona
Emratos Photography nuotr. /Edilija Nikartaitė-Geltona

Vaikams – tik reikšmingi vardai

Sūnaus gimimui Edilija ruošiasi ne tik apsirūpindama svarbiausiais reikmenimis, bet ir kasdien galvodama apie vaiko vardą. „Nebus nei Tomas, nei Paulius“, – sako ji ir priduria, kad nemėgsta standartinių vardų, tad ir sūnui ruošia retą bei reikšmingą.

„Man patinka vardai, kurių yra labai mažai, arba iš viso nėra. Taip pat ieškau reikšmingų ir turinčių lietuvišką kilmę. Nors nesu didelė patriotė, man svarbu žinoti, kokią energiją jis skleidžia“, – sako Lelos ir Grainiaus mama.

Edilija prisimena, jog mokykloje buvo labai smagu turėti tokį unikalų vardą, tad šią tradiciją perduoda ir atžaloms.

„Iš anksto ruošiuosi ir kone kiekvieną dieną mąstau, kokį vardą galėčiau duoti ir trečiajam. Jau beveik esu nusprendusi, tačiau neskubu niekam nesakyti, nes dar gali viena kita raidė pasikeisti. Laiko yra, tad net artimiesiems dar nieko nesakau“, – šypsosi ji.

Gintares Amber-Style nuotr. /Edilija Nikartaitė-Geltona
Gintares Amber-Style nuotr. /Edilija Nikartaitė-Geltona

Visą dėmesį skirs motinystei

Su pramogų pasauliu atsisveikinusi ir dainininkės karjeros atsisakiusi Geltona neslepia – populiarumo kaina buvo sunki, tad ji nusprendė didžiausią laiką skirti šeimai ir kūrybai. Šiuo metu Edilija užsiima papuošalų gamyba – turi savo prekės ženklą „Water for Soul“, nors neatmeta, kad ateityje gali būti pokyčių.

„Šiuo metu esu laisvo oro direktorė, tad džiaugiuosi, kad nėštumo metu nereikėjo plėšytis, galvoti apie motinystės atostogas“, – juokiasi moteris. Ji dažnai pasvarsto apie grįžimą į televiziją, tačiau šį kartą ne kaip atlikėja, o laidų vedėja ar aktorė. Tik planuoti ateities moteris neskuba – dabar visą dėmesį nori skirti motinystei.

„Tiesą sakant, nemėgstu per daug planuoti ateities, juolab, kad esu iš prieraišesnių tėvų. Nei vienas vaikas nėra turėjęs auklės, tad tikrai abejoju, kad gimus vaikeliui skubėsiu planuoti savo karjeros pokyčius“, – sako moteris.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Radisto“ Rolando Mackevičiaus žmona Ieva laukiasi antro vaiko

TAIP PAT SKAITYKITE: Kūdikio besilaukiančiai Viktorijai Siegel suėjo 23-eji: „Šeima – pirmoje vietoje, o karjera palauks“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius