Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 31

Eglei Daugėlaitei – 35-eri: apie sūnų skirtumus, užbaigtą etapą Taline ir grįžimą į eterį

Dar prieš kiek daugiau nei trejus metus laidų vedėja Eglė Daugėlaitė-Kryževičienė kone kasdien šypsojosi iš televizijos ekranų, tačiau dabar jos gyvenimas visai kitoks – prieš dvejus metus Taline su šeima apsigyvenusi žurnalistė įnėrė į mamiškus rūpesčius. Vis dėlto sausio 4-ąją 35-ąjį gimtadienį paminėjusi moteris Estijoje, rodos, atrado viską, ką galėjo, tad šiandien vis garsiau kalba apie sugrįžimą į Lietuvą. „Pasiilgau ir šalies, ir naujienų pulso“, – sako ji.
Eglė Daugėlaitė
Eglė Daugėlaitė / Asmeninio albumo nuotr. / „Anna Zaugurova photography“ nuotr.

Su šiuo metu vis dar Estijoje gyvenančia E.Daugėlaite kalbėjomės prabėgus dienai nuo jos gimtadienio. Vos Eglei atsiliepus telefonu, fone pasigirsta vaikų šurmulys.

„Aš pati jau to šurmuliu nevadinu, tai – namų griovimas“, – juokdamasi taria televizijos laidų vedėja ir pokalbis pats nejučiomis nukeliauja į motinystės temą. Vis dėlto tuo neapsiriboja – interviu metu E.Daugėlaitė pasakojo ne tik apie gyvenimą apvertusią motinystę, sūnų – 3-ejų Jono ir beveik dvejų metukų Nojaus – skirtumus, bet ir apie užbaigtą etapą Taline bei sugrįžimą į eterį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius