Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ekstremalūs Ingridos Kazlauskaitės pokyčiai – nurėžtos ilgus metus puoselėtos kasos

Atėjęs pavasaris dažną dailiosios lyties atstovę paskatina pokyčiams. Atsinaujinti suskubo ir dainininkė Ingrida Kazlauskaitė. Daugybę metų ilgomis kasomis žavėjusi aplinkinius mergina pasiryžo ekstremaliems pokyčiams.
Ingrida Kazlauskaitė
Ingrida Kazlauskaitė / Dariaus Gražio nuotr.

Dar praėjusių metų rudenį dalyvaudama labdaringame UNICEF koncerte I.Kazlauskaitė susižavėjo trumpų plaukų šukuosena, kurią jai sukūrė stilistai. „Man buvo patikėtas Victorios Beckham vaidmuo, o stilistas sukūrė specialią šukuoseną, labai panašią į Victorios – karė, bet mano plaukų nekirpo, o tiesiog profesionaliai nuo galų juos susuko“, – Žmonės.lt apie idėją pakeisti išvaizdą pasakojo Ingrida.

Dainininkė prisipažino sulaukusi tiek daug gerų atsiliepimų ir komplimentų, esą šukuosena suteikia jai daugiau stilingumo ir moteriškumo, jog pasiryžo sėstis į kirpėjos kėdę. Įgyvendinti pokyčius jai padėjo buvusi projekto „ŠarkA“, su kuria labdaringame koncerte pasirodė Ingrida, narė Kristina Ivanova. Nauja šukuosena buvo sukurta jos salone „Kristina“.

Paklausta, ar nebuvo gaila nusikirpti tiek metų augintus ir gražius plaukus, Ingrida neslėpė: „Žinoma, kad gaila buvo paties kirpimo proceso metu, kol nematai galutinio rezultato. Juk nuo vaikystės puoselėtos kasos, o čia vienu akimirksniu jų atsisakai! Bet galutiniu rezultatu esu labai patenkinta“.

Portalo Žmonės.lt balandžio 1-osios pokštai: Oksanos vestuvės, Ingridos stiliaus pokyčiai ir Katažinos emigracija.

Viktorijos Kuhlins nuotr./Ingrida Kazlauskaitė
Viktorijos Kuhlins nuotr./Ingrida Kazlauskaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius