Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„el Fuego“ nario T.Pavilionio ir G.Lileikaitės šventė: sūnų pakrikštijo ten, kur susituokė

Lygiai prieš dvejus metus atšokę savo svajonių vestuves, šią datą Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro solistas, grupės „el Fuego“ narys Tomas Pavilionis ir jo žmona, dainininkė Gabrielė Lileikaitė-Pavilionė nusprendė paversti dar ypatingesne. Liepos 15-ąją toje pačioje bažnyčioje, kur vienas kitam prisiekė amžiną meilę, jiedu pakrikštijo savo pirmagimį Tomą.
Tomo Pavilionio ir Gabrielės Lileikaitės sūnaus krikštynų akimirka
Tomo Pavilionio ir Gabrielės Lileikaitės sūnaus krikštynų akimirka / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Gabrielė ir Tomas tėvais tapo vos praėjusių metų rugsėjį. Kadangi porai tai pirmasis vaikelis, priprasti prie naujų pareigų laiko jiems šiek tiek prireikė.

„Motinystė sekasi puikiai. Net lengviau, nei tikėjausi, nors, aišku, būna visko. Gimus sūnui viskas tapo labai nauja, truputį baisu, vėl atsistoti ant kojų reikėjo šiek tiek laiko. Bet dabar esame įsivažiavę, turime nuostabius tėvus, kurie labai padeda. Jei turi pagalbos, nėra taip baisiai sunku“, – 15min juokdamasi pasakojo Gabrielė.

Gražiausių komplimentų ji negaili ir tėčiu tapusiam vyrui – jam šios pareigos sekasi tiesiog puikiai. „Tomas yra geriausias pasaulyje tėtis. Mūsų sūnui labai pasisekė. Tėtis labai rūpestingas, puikiai susitvarko, skiria jam labai daug dėmesio, laiko, meilės. Jis tikrai yra svajonių tėtis. Kokį aš įsivaizdavau savo vaikui tėtį, tai būtent tokį ir turiu“, – šypsojosi ji.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Tomo Pavilionio ir Gabrielės Lileikaitės sūnaus krikštynų akimirka
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Tomo Pavilionio ir Gabrielės Lileikaitės sūnaus krikštynų akimirka
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Tomo Pavilionio ir Gabrielės Lileikaitės sūnaus krikštynų akimirka
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Tomo Pavilionio ir Gabrielės Lileikaitės sūnaus krikštynų akimirka

O sekmadienio popietę jiedu nutarė savo pirmagimį pakrikštyti. Ši diena tapo dviguba švente jų šeimoje – prieš dvejus metus Vilniaus Šv.Kryžiaus bažnyčioje susituokę, šįkart jie čia surengė sūnaus krikštynas. Juk šiaip ar taip šeima sutuoktuvių metines mini, o dabar dar gavosi proga šventes sujungti ir dar linksmiau paminėti draugų rate.

„Norėjome rengti vasarą, bet ilgai galvojome, kokią dieną išsirinkti. O tuomet pamatėme, kad per mūsų vestuvių metines kaip tik bus sekmadienis! Juk taip gražu, jau ir dvejus metus švęsime, o dar ir krikštynos tą pačią dieną, toje pačioje bažnyčioje... Tik nepavyko su tuo pačiu kunigu“, – kalbėjo Gabrielė.

Į ceremoniją bažnyčioje susirinko nemažai poros artimųjų ir bičiulių – kai jau pradėjo planuoti, nebebuvo, ką išbraukti... „Manėme, kad kviesime tik artimiausius draugus, gimines, bet išėjo kaip pusė vestuvių...“ – juokėsi Gabrielė.

Mažojo Tomo krikštatėviais tapo tėčio brolis Edvinas ir mamos geriausia draugė Rasa. Tiesa, Gabrielė prisipažįsta, kad juos išrinkti buvo užduotis ne iš lengvųjų: „Buvo visko...“ – juokėsi ji.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Tomas Pavilionis su sūnumi Tomu
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Tomas Pavilionis su sūnumi Tomu

Šventės kaltininkas ceremonijos metu atrodė itin žaviai – buvo pasipuošęs lygiai taip pat kaip tėtis.

„Tai buvo didžiausias mano galvos skausmas, nes berniukams tiesiog nėra, ką pirkti... Mergaitėms pilna kiekvienoje parduotuvėje, o su berniukais kur kas sudėtingiau. Bet šiaip ne taip komplektą surinkome“, – pasakojo G.Lileikaitė-Pavilionė.

Pavilionių šeimos šventė oficialia dalimi nesibaigė – visas būrys puikiai nusiteikusių artimųjų patraukė smagiai praleisti laiko drauge. Kadangi Gabrielės tėvų namuose daug vietos, didelė pieva – visi buvo pakviesti į pikniką.

Ką gali žinoti, gal netrukus toje pievoje lakstys dar viena atžala? „Kaip Dievas duos. Bet aišku, mes galvojame apie didesnę šeimą. Galbūt ne dabar iškart, bet tikrai kažkada“, – 15min pasakojo Gabrielė Lileikaitė-Pavilionė.

TAIP PAT SKAITYKITE: „el Fuego“ narys Tomas Pavilionis vedė Gabrielę Lileikaitę: porą supažindino nuotakos mama

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius