-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ernesta Kalinauskaitė tapo „Agne fashion“ modeliu: „Buvo laikas, kai atrodė, jog turiu suspėti visur“

Naujausia „Agne Fashion“ rudens žiemos kolekcija „Investuok į save“ kviečia mėgautis akimirkomis, skubėti lėtai ir įsiklausyti į savo norus – vis daugiau moterų prisipažįsta pasiilgę įkvepiančios kasdienybės.
Ernesta Kalinauskaitė
Ernesta Kalinauskaitė / Evos Grin nuotr.

Tapti išskirtinę rankų pynimo techniką ir modernią klasiką sėkmingai derinančių mados namų veidu neatsitiktinai pasirinkta buvusi „Mis Lietuva“ konkurso pirmoji vicemis Ernesta Kalinauskaitė (26). Išskirtinių bruožų modelis dalijasi patirtimi, kaip pasikeitė jos gyvenimas, atradus mėgavimąsi buvimu čia ir dabar.

„Mano gyvenime buvo laikas, kai atrodė, jog turiu suspėti visur“, – atvirauja Ernesta. Nuo įtempto gyvenimo pavargusi jauna moteris tuomet įsiklausė į save ir suprato, kaip svarbu tiesiog ... skirti laiko sau. „Atradau bėgimą miško takais, meditaciją pirtyse, gėlių auginimą.“ Save iš naujo pažinusi Ernesta išmoko būti akimirkoje, nebėgti ir mylėti save dabar – juk kiekviena moteris yra ypatinga.

Evos Grin nuotr./Ernesta Kalinauskaitė
Evos Grin nuotr./Ernesta Kalinauskaitė

Ernesta įkvėpimo kviečia ieškoti mažuose kasdienybės dalykuose – galbūt vienoms tai bus maisto ruoša, intensyvi treniruotė, kitoms – pasivaikščiojimas, knyga. Paklausta, kas jai yra moteriškumas, garsi moteris akcentuoja vidinės ramybės būseną, natūralumą ir savęs priėmimą. Buvusi pirmoji vicemis prisipažįsta į gyvenimą dabar žvelgianti daug pozityviau ir su šypsena.

Paklausta, ar daug laiko skiria drabužiams įsigyti, Ernesta neslepia, kad pirkinys dažniausiai būna iš anksto suplanuotas ir apgalvotas. Žavi ir veikli moteris mieliau renkasi kokybę bei praktiškumą. Kadangi tenka nemažai keliauti, svečiose šalyse ji taip pat mėgsta įsigyti išskirtinių drabužių ar aksesuarų: „Man patinka, kai pirkinys sukelia asociacijas su kelionės prisiminimais, brangiomis akimirkomis.“

Evos Grin nuotr./Ernesta Kalinauskaitė
Evos Grin nuotr./Ernesta Kalinauskaitė

Su „Agne Fashion“ mados namais pirmą kartą dirbusiai tituluotai gražuolei šis prekės ženklas įstrigo jau nuo pirmosios kolekcijos pristatymo. „Agne Fashion“ gerbėja save vadinanti Ernesta labiausiai žavisi dizainerės Agnės Deveikytės atsidavimas darbui. „Su džiaugsmu priėmiau pasiūlymą tapti naujosios kolekcijos veidu“ – Vilniaus senamiesčio gatvėse ir studijoje vykusi fotosesija pranoko lūkesčius ir paliko malonius prisiminimus. Tokį įspūdį palieka ir „Agne Fashion“ lėtosios mados koncepcija.

E.Kalinauskaitei fotosesijoje makiažą kūrė Giedrė Staugaitytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius