Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erotiškos Jolantos Leonavičiūtės nuotraukos iš Nidos pliažo papuoš naują kalendorių

Modelio darbas Jolantai Leonavičiūtei (34) – ne naujiena. Moteris pozavo ne vienai reklamai, įsiamžino ne vienoje fotosesijoje, jos nuotraukos papuošė ne vieną kalendorių. Papuoš ir dar vieną.
Jolanta Leonavičiūtė
Jolanta Leonavičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Drauge su dar 12 merginų ji pajūryje dalyvavo vasariškoje paplūdimio fotosesijoje, kurioje prieš fotografo Dainiaus Ščiukos kamerą nusimetė drabužius.

Veiksmas vyko Kuršių Nerijoje, Nidos apylinkėse. Vilkėdamos bikinius merginos demonstravo išpuoselėtus kūnus, pozavo pliaže, kopose, jachtose.

Asmeninio albumo nuotr./Jolanta Leonavičiūtė (dešinėje)
Asmeninio albumo nuotr./Jolanta Leonavičiūtė (dešinėje)

„Niekas nieko negundė ir iš pliažo kopų poilsiautojų nevijo. Visa fotosesija vyko ten, kur aplink nieko nėra“, – Žmonės.lt pasakojo Jolanta.

Gruodį pasirodysiančiame vienos įmonės kalendoriuje bus galima išvysti kelias Jolantos nuotraukas. Viena jų, drauge su kitomis merginomis, papuoš ir kalendoriaus viršelį.

Čia bus ir kadras su palmės šaka, kuria Jolanta pozuoja pridengusi nuogą krūtinę.

Asmeninio albumo nuotr./Jolanta Leonavičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Jolanta Leonavičiūtė

Socialiniame tinkle Jolanta pasidalino ir intriguojančiu vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip ji drauge su kitomis merginomis nusimetusios liemenėles linksmai brenda į Baltijos jūrą.

Internetą apskriejo ir intymi jos nuotrauka, kurioje modelis pozuoja visiškai nuoga. Tačiau Jolanta patikina, kad šie kadrai nebus panaudoti kalendoriuje. Esą viešint pajūryje, ten, kur nėra jokių pašalinių žmonių, būtų nuodėmė nepasidaryti gražių kadrų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Erotiniame kalendoriuje įsiamžinusi Jolanta Leonavičiūtė virto „Playboy“ zuikučiu​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius