Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eugenijui Ostapenko būtų suėję 45-eri: mama dalijasi jautriu įrašu

Lapkričio 24-ąją savo 45-ąjį gimtadienį būtų sutikęs kultinės dainos „Dviratukas“ ir kitų kūrinių atlikėjas Eugenijus Ostapenko. Tačiau dėl sveikatos problemų, kurios nusinešė jo gyvybę, gražaus jubiliejaus šis nesulaukė.
Eugenijus Ostapenko
Eugenijus Ostapenko / „Bombonešio“ nuotr.

Šios dienos proga jo mama Liubovė pasidalijo jautriu įrašu apie sūnų savo socialinio tinklo paskyroje. Šiuo įrašu ji leido pasidalinti ir su 15min skaitytojais.

„Mieli Eugenijaus gerbėjai ir draugai, šiandien, lapkričio 24 dieną, Eugenijui būtų suėję 45 metai. Mūsų šeimai tai didelė netektis. Liūdime, atsimename, mylime“, – rašo Liubovė Ostapenko.

15min primena, kad Eugenijus anapilin iškeliavo šių metų balandį. Kaip buvo rašoma socialiniuose tinkluose, atlikėjas mirė nuo širdies nepakankamumo. Vėliau 15min šią žinią patvirtino ir Eugenijaus Ostapenko kolega Aidas Manikas.

„Jo sesuo paskelbė šią žinią, ja taip pat pasidalijo ir mama. Aš galiu tik pasakyti, kad pažinojau jo mamą. Kai paskaičiau feisbuke žinutę, kad jis mirė, 8 val. ryto paskambinau Eugenijaus mamai, kuri man patvirtino, kad jo nebėra. Man jo labai gaila kaip kolegos ir talentingo žmogaus“, – sakė A.Manikas.

Šiltais žodžiais apie bičiulį atsiliepė ir Vitalija Katunskytė. Ji teigė, kad Eugenijus buvo labai talentingas, kūrybingas, parašė daug tekstų ir melodijų.

„Bombonešio“ nuotr./Eugenijus Ostapenko
„Bombonešio“ nuotr./Eugenijus Ostapenko

„Noriu pareikšti didelę užuojautą mamai ir sesei, o jo tėtis, kiek žinau, jau išėjęs anapilin. Man tikrai labai gaila Eugenijaus“, – 15min sakė V.Katunskytė.

Vitalija prisiminė, kad su Eugenijumi paskutinį kartą matėsi rugpjūtį vykusiame „PravalFeste“. Tuomet gerdami kavą prisiminė jaunystę, kalbėjosi apie sveikatą.

„Pamenu, susitikę apsikabinome, kalbėjome, kad visi senstame, bet juokavome, kad dar ne laikas pasiduoti. Labai gaila, kad taip nutiko“, – kalbėjo Vitalija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius