Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Evelina Anusauskaitė suorganizavo specialią garsių žmonių ir beglobių gyvūnų fotosesiją

Dainininkė Evelina Anusauskaitė (23) šeštadienį sukvietė savo garsius draugus į specialią fotosesiją, kurios metu jie įsiamžino su beglobiais keturkojais iš „SOS gyvūnų“ prieglaudos. Tokiu pavyzdžiu mergina nori užkrėsti ir kitus, nes žmonės vis neatsakingiau tiesiog išmeta savo augintinius į gatvę, ar atnešę į prieglaudą pareiškia: „Man jo nebereikia.“
Evelina Anusauskaitė
Evelina Anusauskaitė / Luko Balandžio nuotr.
Luko Balandžio nuotr./Ingrida Kolytė
Luko Balandžio nuotr./Ingrida Kolytė

„Mes su savanore Goda iš „SOS gyvūnų“ esame jau seniai pažįstamos, nes iš jų prieš trejus metus su šeima paėmėme Jumą. Ji yra didžiausias džiaugsmas ir dovana mūsų namams. Kai tik žmonės pasako, kad norėtų šuns, tačiau nežino, ar spės jį prižiūrėti, sakau jiems net nesvarstyti, nes tikrai nebus daugiau papildomų išlaidų. Be to, visuomet lieka nesuvalgyto maisto nuo mūsų stalo, kuriuo šuo tikrai džiaugsis“, – Žmonės.lt sakė Evelina.

Garsi dainininkė tvirtina, kad iš prieglaudos paimti gyvūnai daug neprašo, jie jaučia neapsakomą dėkingumą tiems, kurie juos priglaudė.

„Prieš Kalėdas gavau laišką iš Godos su prašymu patarti, ką daryti. Prieglaudose labai padaugėjo šunų, padėtis yra tragiška. Žmonėms tiesiog atsibosta augintiniai“, – apie nesuprantamą žmonių žiaurumą kalbėjo E.Anusauskaitė.

Neseniai dainininkė apsilankė gyvūnų prieglaudoje, į kurią atvežė gatvėje rastą keturkojį. Mergina buvo sukrėsta to, ką ten pamatė.

„Žmonės duoda jiems tiek meilės, kiek tik gali, tačiau to neužtenka. Jiems reikia kažką valgyti. Lengviau yra negalvoti, ar galvoti, kad jiems ten geriau negu gatvėje, bet taip nėra. Jie gyvena po penkis narvuose, jie yra išsigandę, jiems šalta ir tamsu“, – žodžių į vatą nevyniojo Evelina.

Luko Balandžio nuotr./Viktorija Jakučinskaitė
Luko Balandžio nuotr./Viktorija Jakučinskaitė

Todėl dainininkė su Goda ilgokai suko galvą, kaip atkreipti žmonių dėmesį į šią problemą. Galiausiai jos sugalvojo padaryti nuoširdžią fotosesiją, į kurią buvo pakviesti žmonės, auginantys gyvūnus, juos priglaudę ar tiesiog mylintys. Vėliau šiuos nuotraukos bus eksponuotos specialioje parodoje, vėliau galbūt suguls į kalendorių. „Per tą laiką tikiuosi, kad mūsų modeliukai suras namus“, – vylėsi Evelina.

„Gyvūnai yra viena didžiausių priežasčių, dėl kurių aš dainuoju. Kai tampi žinomas ir to dėka gali daryti tokius darbus, ne sau, o kitiems. Tai vienas iš dalykų, kuris mane skatina siekti daugiau“, – apie žinomumo įtaką geriems darbams sakė akcijos organizatorė. 

Mergina piktinasi, kad beglobiai gyvūnai mūsų šalyje yra lyg gatvėje besimėtančios šiukšlės. E.Anusauskaitė įsitikinusi, kad svarbiausia yra apie tai kalbėti. Dėl šios priežasties, o ne dėl reklamos garsenybės dalyvauja tokiose akcijose. 

Fotosesijoje su beglobiais gyvūnais įsiamžino Irena Starošaitė, Leonardas Pobedonoscevas, grupės „Naujos pupytės“ narės, Nerijus Juška, Viktorija Jakučinskaitė ir kiti.

Keturkojais susižavėję ir jiems namus steikti norintys skaitytojai gali kreiptis į organizacijos „SOS gyvūnai“ darbuotojus.

Luko Balandžio nuotr./Fotosesijos akimirka
Luko Balandžio nuotr./Fotosesijos akimirka

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius