Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Evelina Sašenko: „25-eri – tai tik gyvenimo pradžia“

Puikiai nusiteikusi dainininkė Evelina Sašenko liepos 26-ąją džiaugėsi ne tik saulėtu vasarišku oru, bet ir gimtadienio sveikinimų lavina. 25-erių sulaukusi atlikėja tikino, kad šįsyk neapsieis ir be šventės gamtoje su bičiulių kompanija.
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko / Luko Balandžio nuotr.
Temos: 1 Evelina Sašenko

Humoro jausmo nestokojanti Evelina juokavo, kad per tokį „baisų jubiliejų“ dėl amžiaus jau sulaukia palinkėjimų „sveikatos“. Vėliau kiek surimtėjusi mergina Žmonės.lt pasakojo, kad šventės progą pas ją į kaimą, kur šiuo metu leidžia laiką, sugužės daugybė draugų. „Kepsime mėsą, valgysime. Tikiuosi, kad šoksiu iki ryto ir bus labai smagu!“ – pakiliai kalbėjo E.Sašenko.

Anot jos, tai, kad gimtadienis yra ketvirtadienį – ne kliūtis švęsti. „Mano visi draugai, kaip ir aš, bedarbiai, tai visi nedirbam ketvirtadieniais ir mums diena švęsti kaip tik“, – juokėsi Evelina. Atlikėja prisipažino, kad per gimtadienį jai mieliausi nuoširdūs draugų sveikinimai ir jų dainos, o ne dovanos. „Man maloniau, kad žmogus mane prisimena, nei kad gauti iš jo dovaną. Ne dovanos teikia laimę“, – svarstė ji.

Pati Evelina 25-metį vadina pačiu gyvenimo startu. „Vis pagalvoju, gal jau suaugti reikėtų, bet kuo toliau, tuo labiau vaikėju... Kai dabar prisimenu 20-ąjį gimtadienį net keista. Tada galvojau, kad aš jau didelė, reikia šeimą kurti... O dabar suprantu, kad dar tik gyvenimo pradžia. Viskas keičiasi. Sensti ir jaunėji!“ – šmaikštavo dainininkė.

E.Sašenko pasakojo šią vasarą jau spėjusi pabuvoti prie jūros. „Kur koncertai nuneša, ten ir būnu – ir Palangoje, ir Lenkijoje, ir Vilniuje“,  – sakė ji. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius