Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Fenotipologas Markas Lučinas: Laima Paksienė yra plėšrūnė, o ne auka!

„Kristina Brazauskienė, gyvendama buvusio vyro šešėlyje, buvo laiminga moteris. Dabar ji žengia į politiką, nors nėra tam pasiruošusi. Patirties Kristina neturi, o pilietis Vytautas Šustauskas – jai netinkama pora“, – laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ ketvirtadienį 20 val. atskleis garsus fenotipologas iš Estijos – Markas Lučinas.
Laima Paksienė
Laima Paksienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vos prieš kelias dienas drąsiai prie naujos partijos vairo stojusi Kristina, anot M. Lučino, tokiu savo poelgiu siekė pradėti įdomesnį gyvenimą.

„Aktyvus visuomenės veikėjas V. Šustauskas ją sužavėjo, bet politinės „vestuvės“ sėkmingos nebus“, – tvirtina fenotipologas.

Pasak M. Lučino, visai neseniai viešai tautai prisipažinusi, jog jos gyvenime kito vyro po Algirdo Mykolo Brazausko nebus, K. Brazauskienė nemelavo.

„Ji labai seksuali moteris, tačiau tokio stipraus žmogaus, kaip buvęs jos vyras, Kristina neras. Ji tai kuo puikiausiai supranta“, – tikino jis.

Gerosios Rolando Pakso, Henriko Daktaro, Viktoro Uspaskicho, Žilvino Žvagulio, Jurijaus Smorigino žmonos: kas jos – aukos ar laimingiausios Lietuvos moterys?

„Laima Paksienė plėšrūnė, ji tikrai ne auka. Tiesiog silpnos žmonos įvaizdis jai yra naudingesnis“, – pažvelgęs į R. Pakso žmonos nuotrauką sakys M. Lučinas.

Pasak fenotipologo, Irena Starošaitė gyvena su „užsispyrusiu, dviveidžiu, linkusiu pasisavinti tai, kas padėta ne vietoje ir seksualiai pasileidusiu vyru.

„Jis elgsis kaip nesubrendęs paauglys ir kvailystes krės iki pat pensijos, – sako fenotipologas. – Žilvino Žvagulio žmona kenčia ir gyvena vyro šešėlyje, nes neturi kitos išeities.“

„Ji pavojingesnė visuomenei nei jos vyras.“ Kuriai garsaus Lietuvos vyro žmonai bus skirti tokie vertinimai?

„Nuodėmių dešimtukas“ – ketvirtadienį, rugpjūčio 11 dieną, 20.00 val. tik per TV3

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius