Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmo premjeroje apsilankęs Juozas Liesis nuo fotografų slėpė vaikų veidus

Šou pasaulio atstovai, susilaukę atžalų, pasuka dviem keliais. Vieni savo mažuosius su pasididžiavimo demonstruoja žiniasklaidos atstovams, dalyvauja fotosesijose, kiti savo vaikus nuo fotografų blyksčių yra linkę slėpti.
Juozas Liesis su sūnumi Rojumi ir dukra Meile
Juozas Liesis su sūnumi Rojumi ir dukra Meile / Gretos Skaraitienės nuotr.

Buvęs grupės „B‘avarija“ narys renginių vedėjas Juozas Liesis yra iš tų tėvų, kurie leis pačiam vaikui apsispręsti, nori jis būti įamžintas fotografų, ar ne.

Antradienio vakarą Vilniaus „Forum Cinemas Vingis“ kino teatre į animacinio filmuko „Ledynmetis 4“ premjerą susirinko LNK laidų vedėjai, darbuotojai ir kiti pramogų pasaulio atstovai. Į visų mėgstamo filmo visai šeimai pristatymą su sūnumi Rojumi (2) ir dukra Meile (4) atskubėjęs J.Liesis pozuoti fotografams neskubėjo.

Paprašytas įsiamžinti su vaikais šalia „Ledynmečio 4“ plakato, vyras paėmė ant rankų vaikus ir liepė jiems nusisukti nuo žiniasklaidos atstovų. Fotografų padedamas Juozas bandė atkreipti vaikų dėmesį į filmo stende nupieštus herojus.

Paklaustas, kodėl neleidžia fotografuoti savo atžalų veidų, J.Liesis viską paaiškino labai filosofiškai. „Yra žmonių, kurių siela yra labai didelė. Pavyzdžiui, mano siela yra neaprėpiamo dydžio, kad ir kiek befotografuotų. O mano vaikučiai yra pakankamai maži ir aš noriu, kad ta siela, kurią jie turi, ir liktų jiems, - šypsodamasis paaiškino Juozas. – O iš tikrųjų, manau, kad tai yra jų reikalas – nori jie fotografuotis ar ne. Kaip aš negaliu už vaikus nuspręsti, ar jie bus krikščioniško, ar judėjiško, ar kitokio tikėjimo, taip pat aš nenoriu už juos spręsti, jie nori fotografuotis ar ne.“

Nors buvęs muzikantas leis vaikams laisvai pasirinkti įvairius dalykus, tačiau patikino, kad taisyklių, kaip saugiai eiti per gatvę, tikrai moko. Šioje vietoje jokių išimčių negali būti.

Filmo „Ledynmetis 4” premjeroje su atžalomis taip apsilankė Rūta Mikelkevičiūtė, Rolandas Vilkončius, Laurynas Šeškus, Jurga Anusauskienė, Jonas Radzevičius, prie žinomų televizijos veidų prisijungė ir Indrė Kavaliauskaitė, Rimantė Kulvinskytė, Baiba Skurstenė, Urtė Šilagalytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius