-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotosesijos užkulisiai: kaip Juozo Statkevičiaus mūza Ditė Antanaitytė virto Marija Antuanete

Manekenė Ditė Antanaitytė (25) – ne tik dizainerio Juozo Statkevičiaus (43) numylėtinė, bet ir užsienio mados guru pripažinta manekenė. Londone šiuo metu gyvenantis ir dirbantis modelis sparčiai kopia tarptautinio pripažinimo link. Mergina ne tik pristatė trumpą vaizdo klipą iš žurnalo „Bond“ fotosesijos, bet ir tapo plaukų stilisto Charleso Doumit-Charbelio grožio salono reklaminiu veidu.
Ditė Antanaitytė
Ditė Antanaitytė / „Youtube.com“ stopkadras
Youtube.com stopkadras/Ditė Antanaitytė
Ditė Antanaitytė

Žmonės.lt portalas beveik prieš du mėnesius rašė, kad žavingoji manekenė žurnalo „Bond“ fotosesijoje nustebino pademonstravusi žilų plaukų sruogomis išmargintus plaukus bei virto Versalio rūmų dama. Neseniai manekenės gerbėjai sulaukė ir dar vienos „skanios naujienos“  – vaizdo klipo iš fotosesijos užkulisių. Anot parašo po vaizdo klipu, šią fotosesiją „įkvėpė sapnas apie Marija Antuanetę“.

Fotosesijai fotografas Oggy Yordanovas pasirinko šiauriniame Londone esantį Lordšipo parką, Viktorijos laikų stiliaus namą. Jis itin mėgstamas fotografų ir dažniausiai yra nuomojamas būtent fotosesijoms arba filmavimui.

Savo socialinio tinklo „Facebook“ profilyje vaizdo klipą įdėjusi Ditė padėkojo visai kūrybinei komandai bei išdavė, kad birželio mėnesio žurnale mados entuziastai galės išvysti ir Juozo Statkevičiaus kurtus drabužius.

Youtube.com stopkadras/Ditė Antanaitytė
Ditė Antanaitytė

„Birželio mėnesio žurnalas „Bond“ Didžiojoje Britanijoje ir Rusijoje jau tuoj pasirodys. Jame bus mano mylimi ir itin talentingi draugai – Juozas Statkevičius ir Francesca Marotta!!! Ir bravo komandai – buvo tikrai malonu dirbti su jumis“, – rašė Ditė.

Manekenė savo socialiniame tinkle taip pat suskubo pasidžiaugti ir dar vienu karjeros laimėjimu – ji tapo reklaminiu grožio salono „Charbel“ veidu.

Siūlome pasižiūrėti ir įvertinti, ar Ditė Antanaitytė panaši į skandalingąją Prancūzijos karalienę Mariją Antuanetę:

VIDEO: Je Vous Salue Marie - Fashion Film for BOND magazine

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius