Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolininko Darvydo Šerno žmona Sandra ėmėsi naujos veiklos – kuria moteriškų drabužių kolekciją

Futbolininko Darvydo Šerno žmona Sandra Šernė ėmėsi naujos veiklos – du sūnus auginanti moteris rado laiko užsiimti senos svajonės įgyvendinimu: ėmėsi kurti moteriškus drabužius.
Sandra Šernė
Sandra Šernė / Ievos Jonelytės Arlauskienės nuotr.

Kurti S.Šernė pradėjo kartu su bičiule, futbolininko Pauliaus Grybausko žmona Ieva Grybauskiene. Kūrybinį duetą moterys pavadino „Female“, o pirmieji šeši kolekcijos „Glamour kill“ modeliai – suknelės, sijono ir marškinėlių kostiumas bei dar keli deriniai – bus pristatyti jau rugsėjo 22 dieną ant žalios LFF stadiono vejos.

„Dabar vis laisvą laiką skiriame šiai kolekcijai, vyrams tenka kur kas ilgiau vaikus prižiūrėti“, – šypsojosi Žmonės.lt apie naują veiklą pakalbinta S.Šernė.
Moteris pasakojo, kad kurti drabužius svajojo jau bent penkerius metus, tačiau tai klostėsi nepalankios aplinkybės, tai šiek tiek trūko drąsos imti ir žengti šį žingsnį: „Tai viena mūsų tekėjo, tai kita, po to laukėmės, todėl vis neatėjo tasai tinkamas laikas.“

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Sandra Šernė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Sandra Šernė

Viskas galiausiai prasidėjo nuo vienos vienintelės suknelės, kurią iš neopreno S. Šernė susikūrė ir pasisiuvo renginiui.

„Tąkart išgirdau tiek komplimentų ir klausimų, iš kur ta stebuklinga suknelė, kad nusprendžiau, tai pagaliau ženklas, kurio ilgai laukiau, ir jau dabar pats metas veikti – kurti kolekciją kartu su bendraminte Ieva Grybauskiene,“ – pasakojo S. Šernė, pridūrusi, kad kiekvienai moteriai norisi puoštis ir būtent iš šio moteriško jausmo ir atsirado visi kolekcijos kūriniai.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Sandra Šernė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Sandra Šernė

S. Šernė ir I. Grybauskienė kartu sukurti kolekciją nusprendė dar 2015 m. pradžioje. Moterys pritaria viena kitai, kad drabužiai yra būdas išreikšti save, sukurti savo stilių ir juo reprezentuoti save aplinkai, kurioje esi. Moterį gražia daro tai, kas priverčia ją spinduliuoti moteriškumu, elegancija. „Man puošimasis asocijuojasi tik su suknelėmis. Jų turiu pilną spintą, gal todėl ir mūsų kolekcijoje dominuoja suknelės“, – šypsosi S. Šernė.

Pirmieji modeliai skirti stilingai miesto moteriai, kuri nori puoštis ir žavėti aplinkinius, suknelės papuoštos lengvai nuimamomis detalėmis, kurios paprastą biuro suknelę pavers įspūdinga vakarėlio suknele. Moterys sukūrė ir joms ir aksesuarus, kurie lengvai prisisega ir nusisega.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Sandra Lukšytė-Šernė ir Vaida Grikšaitė-Česnauskienė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Sandra Lukšytė-Šernė ir Vaida Grikšaitė-Česnauskienė

Pirmosios kolekcijos pristatymas vyks futbolo stadione – vieta demonstruoti madai pasirinkta išties išskirtinė. Kaip kilo ši idėja?

„Mūsų vyrai – futbolininkai, mudvi daug laiko praleidžiame stadionuose, juose per pertraukas esame ir ne vieną būsimos kolekcijos mintį išgvildenusios. Mūsų gyvenimuose daug kas siejasi su futbolu ir stadionu, todėl geresnės vietos pirmajai kolekcijai nė negalvojome“, – šypsojosi S.Šernė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Sandra Šernė su sūnumi
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Sandra Šernė su sūnumi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius