-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Žemaitė atskleidė didžiausią gyvenimo svajonę ir pažinties su vyru istoriją

Gintarės Eimantaitės organizuojamame projekte „#stilistokėdėje“ atsisėda vis nauja garsenybė. Šįkart į kėdę kardinaliai pakeisti savo išvaizdos ir moteriškai „papliurpti“ atsisėdo TV laidos vedėja Gerda Žemaitė. Kol Gerda pasakojo apie savo patirtis, jaunystę, didžiausias baimes ir svajones, jai buvo atliekama plaukų priauginimo procedūra.
Gerda Žemaitė
Gerda Žemaitė / Vaido Grudžio ir asmeninio archyvo nuotr.

Gerda atskleidė, jog savo 40-mečio proga padovanojo sau maksimalius pokyčius – veido procedūras, nuėmė breketus ir prailgino savuosius plaukus, rašoma pranešime spaudai.

#stilistokėdėje“ Gerda taip pat atskleidė, kad nuo vaikystės turėjo didelę svajonę – nusifilmuoti kino filme.

„Visada svajojau apie kiną. Taigi, pirmiausiai, baigus mokyklą, bandžiau stoti į teatro akademiją. Tačiau tais metais, į tą pačią poziciją stojo apie 400 studentų ir tik 11 įstojo. Ir aš – neįstojau. Labai nusivyliau!

Taigi, griebiausi bet ko, tiesiog dūriau pirštu į sąrašus, kad į namus parneščiau diplomą. Taip įstojau į verslo vadybą. Ją pabaigus iš kart gavau labai gerai apmokamą darbą. Tais laikais apie tokią algą buvo galima tik pasvajoti. Bet kadangi jaučiau, kad tai ne mano sritis – gyvenimas nuvedė mane kitur“, – atviravo Gerda.

Beje, moteris atskleidė, kad labiausiai bijo aukščio ir kad namuose beveik visada gamina vyras! Labai skaniai!

Taip pat pasidalijo intriguojančia savo pažinties su vyru istorija: iš pradžių tai buvo darbinis susitikimas – pasiūlymas dirbti kartu. „Jau tada mačiau, kad jis labai jaudinosi susitikimo metu. Bet meilė užgimė ne iškart, prireikė šešerių metų“, – pasakojo Gerda.

O didžiausias Gerdos atradimas karantino metu buvo „Instagram“, į kurį anksčiau užsukdavo tik trumpam, o dabar perkėlė beveik visą savo gyvenimą.

Pokalbio metu Gerdai studijoje buvo atliktas plaukų priauginimas, o nuostabūs pokyčiai vos per parą „Eliteros“ „TikTok’e“ susilaukė virš 25 tūkstančių peržiūrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius